Sayfa 39/305 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 305 - 312 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Hisse ile bir derdim yok begendigim saygi duydugum bir hisse ve uzun yillardir hareketlerini takip ediyorum. Dikkat cekmek istedigim beklenti ile prim yapiyor olmasi ki gerceklesen beklentisi kasim ayinda.

Kasim ayina daha 5 ay var. Ben Zirvede olan endeksin hareketini öngöremiyorum. Endekste sert dususler olursa illa ki CRDFA da asagı gelecektir. Asagı geldigi takdirdeki fiyat aralıgı da benim bahsettigim aralıga giriyor zaten. Piyango kazanmıs gibi niye bu kadar seviniyorsunuz anlamadım.

Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    1.50-1.64 arası alım yapmak; demek size mantıklı geliyor. Sayın arkadaşım 1.64 ila 1.50 arasında % ' de kaç marj var bunun sanırım farkında degilsiniz.. 0.24 yakın net temettü verecek bir şirketin hisselerinin bu fiyattan şuanda işlem görmesi bile fizik kurallarına aykırı..Siz hangi 1.50 lerden bahsediyorsunuz..Bugün bı fiyattan mal alabilenler bile benim gözümde şanslı sayılır vr 1.60 dahi bu saatten sonra kimse iddaa ediyorum tek lot dahi alamaz. Saygılar, bol kazançlar dilerim..

2.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Hisse ile bir derdim yok begendigim saygi duydugum bir hisse ve uzun yillardir hareketlerini takip ediyorum. Dikkat cekmek istedigim beklenti ile prim yapiyor olmasi ki gerceklesen beklentisi kasim ayinda.

Kasim ayina daha 5 ay var. Ben Zirvede olan endeksin hareketini öngöremiyorum. Endekste sert dususler olursa illa ki CRDFA da asagı gelecektir. Asagı geldigi takdirdeki fiyat aralıgı da benim bahsettigim aralıga giriyor zaten. Piyango kazanmıs gibi niye bu kadar seviniyorsunuz anlamadım.
    Ben piyango bulmadımda, fakat siz -%10 yakın bir fiyattan almayı hayal ederek piyangodan büyük ikramiyeyi bulmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi bana.. Hadi diyelim 1.50 -1.55 lere geldi, size o fiyattan kim, kaç adet mal verir. Yapmayın Allah aşkına.. Haa buarada yazmasamda cardfa 2010 dan beri takip listemde daima vardır. Yani bende her hareketini bilirim..

3. Hisse fiyatini en yuksek kac hatirliyorsunuz. 10 lirayi gordu mu hic. Iyi geceler tesekkurler.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ben 3 lirayı bile gördügünü hatırlamıyorum10 lira nerden çıktı hocam. Sizde burda baya eskisiniz biliyorumda acaba diyorum sayın memix bizimle egleniyormu.2.60- 2.80 gibi rakamları gördügünü hatırlıyorum.. Saygılar bol kazançlar dilerim.

5. Gecmiste 8 lirayı gormus

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. her yıl düzenli %20 gibi yüksek temettü veren her senede karlılığı artan bir hissenin fiyatının endeksin üzerinde getiri vermesi gerekir ama bakıyruz 6 aydır nerdeyse aynı fiyatı çok yakında bir kıpırdama bekliyorum bundan YTD

7. Hadi be credit bu yaz da senin yazın olsun��

Sayfa 39/305 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •