Sayfa 38/305 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 297 - 304 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Kar payı dağıtacağıni açıklayan şirketler, ödeme tarihi ve miktarları ( son güncellenmiş hali )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Adamlara helal olsun sabit duran ne artan ne düşen hisse yapmışlar.

3. Böyle borsanın allah cezasını versin bee!!! Çöpkadar degeri olmayan ve bırakın temettüyü birkuruş tabelada karı dahi olmayan hisseler enkötü %30-40 prim yaptı. Onbirinci ayda nerdeyse net 0.24 krş temettü ödemesi yapıcak olan şirket hissesi 1.65 tl den işlem görüyor.. Zaman daralıyor ve çember küçülüyor , eşşek gibi seve seve alıcaklar..o temettü buraya gelecek..

4. Bu hisseden öyle çok yüksek getiri beklemeyin diğer spekülatif hisseler gibi düzenli Temettü ödediği için Yüksek tutarlı para yatıranlar yüksek vergi ödemek istemezler çok derinliği olan bir hissede değil. yıllık %14-15 getiri yeter Hazine bonosu gibi düşünün bu hisseyi çok yükselmediği için borsa düşşe bile düşüşü sınırlı kalır. Korumacı bir hisse az düşer az çıkar böyle

Endeks stabil kalır, ülke batmazsa Kasım öncesi Agustos ayı gibi %20 gibi bir yukseliş dusunebiliriz belki. 1.50-1.64 arası biraz almak bana mantıklı geliyor. Yaklasık 3 senedir tuttugum CRDFA hisselerini 1.75 den vermiştim nisan oncesi. Endeks korkutmasa birazın üstüne çıkabilirdim

6.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Endeks stabil kalır, ülke batmazsa Kasım öncesi Agustos ayı gibi %20 gibi bir yukseliş dusunebiliriz belki. 1.50-1.64 arası biraz almak bana mantıklı geliyor. Yaklasık 3 senedir tuttugum CRDFA hisselerini 1.75 den vermiştim nisan oncesi. Endeks korkutmasa birazın üstüne çıkabilirdim
    1.50-1.64 arası alım yapmak; demek size mantıklı geliyor. Sayın arkadaşım 1.64 ila 1.50 arasında % ' de kaç marj var bunun sanırım farkında degilsiniz.. 0.24 yakın net temettü verecek bir şirketin hisselerinin bu fiyattan şuanda işlem görmesi bile fizik kurallarına aykırı..Siz hangi 1.50 lerden bahsediyorsunuz..Bugün bı fiyattan mal alabilenler bile benim gözümde şanslı sayılır vr 1.60 dahi bu saatten sonra kimse iddaa ediyorum tek lot dahi alamaz. Saygılar, bol kazançlar dilerim..

7. Yat.fin de mal bitmek üzere..

8. Ikidir vermiyo. Endeks cakilinca benim gibi aliciyi zor bulur.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 38/305 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •