Sayfa 654/1003 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. [QUOTE=Timsah;5100031]Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende sizin söylediğiniz tarzda fonlardan biriktirmek istiyorum. Merak ettiğim husus örneğin hisse yoğun fonlardan birisini seçeceğim diyelim fon kıyaslaması yaparken tefas da hangi kriterlere bakmalıyım. Yönetim ücreti, vergisel avantaj v.b. bu gibi kıyaslamalarda özellikle dikkat etmem gereken birşey var mıdır? Başta seçtiğim fonlara düzenli yatırım yapacağım için hata yapıp sonradan değiştirmek istemiyorum. Paradan ziyade zaman kaybı yaşamamak açısından.[/QUOTE
    Türk hsyflarda şu anda kazançtan stopaj yok.
    Fonun Yönetim ücreti çıktıktan sonra getirisi belirtiliyor, yani Tefas ta görülen getiriler net.
    Türk borsası hsyf lerden 2-3 tane biriktiren olduğu gibi çok sayida biriktirenlerde var. Tek doğru yok, siz karar vereceksiniz.
    Yabancı hisse senedi yoğun fonlarda çeşitlilik büyük bankalarda . Büyük bankalar fonları pek aktif yonetmiyor. Bazı hisseleri al, yat yapiyorlar.
    Forumda o yüzden iki görüş var
    1. Ben getirime bakarım, ha aktif ha inaktif yönetilmiş
    2. Ben fonu biriktirmek istiyorum , o yüzden aktif yonetilmeli kıyas kriterini geçmeli.

2. Bu aralar guzel fonlar cikti ve cikacak.
    Ak portfoyun alternatif enerji fonundan ziyade saglik alanindaki fonunu daha cok merak ediyorum ve ilgimi cekiyor.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. TKF'nin yatırımcı sayısı çok değil.Fakat yatırımcıların yatırdıkları para çok fazla.
    Bence bu durum başta fon sepeti fonları olmak üzere fon alımı yapan diğer fonların işi.
    Sağdan soldan gelen sıradan yatırımcının şişirmesiyle değilde, büyük miktarda alım yapan diğer fonların yarattığı bir büyüklük bu.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TKF'nin yatırımcı sayısı çok değil.Fakat yatırımcıların yatırdıkları para çok fazla.
    Bence bu durum başta fon sepeti fonları olmak üzere fon alımı yapan diğer fonların işi.
    Sağdan soldan gelen sıradan yatırımcının şişirmesiyle değilde, büyük miktarda alım yapan diğer fonların yarattığı bir büyüklük bu.
    Bende aynı fikirdeyim
    Fon sepeti fonlarının geçen hafta bir günde 50 milyonluk fon alışı yaptıklarını tahmin etmiştim.
    O gün tacirler çok yoğun hisse alışı yapmıştı Borsa iyi artmıştı
    Netice buraya çıktı
    Olan küçük yatırımcıya oldu

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Selamlar,

Size forumdan 2 konu başlığı önereceğim;

FONARŞİ ( hellistheothers ): https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46829

Yatırım fonu portföyleri: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45445

Gayet doyurucu bilgiler bulabileceğinizi düşünüyorum. Saygılar.
    Teşekkür ederim linkler için. Forumları okumaya başladım sayın hellistheothers forumda aklıma takılan pek çok sorunun cevabını vermiş gibi gözüküyor sanırım bütün sayfalara göz atacağım.

6. Fon sepeti fonu kuruyorum.
    Yatırımcıdan gelen parayı hiç uğraşmadan en çok getirisi olan 5-6 fona dağıtıyorum.Bunu da kurduğum basit bir otomasyon sistemi yapıyor.
    Ben %3 yönetim ücretimi alıp gezip tozuyorum.
    Fon kendi kendine işliyor.
    Nasıl iş ama.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Fon sepeti fonu kuruyorum.
    Yatırımcıdan gelen parayı hiç uğraşmadan en çok getirisi olan 5-6 fona dağıtıyorum.Bunu da kurduğum basit bir otomasyon sistemi yapıyor.
    Ben %3 yönetim ücretimi alıp gezip tozuyorum.
    Fon kendi kendine işliyor.
    Nasıl iş ama.
    hocam merak ediyorum sizin direk borsaya yatirim yapma dusunceniz?!
    Canlar gider heyyyy

8.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    hocam merak ediyorum sizin direk borsaya yatirim yapma dusunceniz?!
    Zamanım yok, takip edemiyorum, o yüzden hisse al sat işi bana göre değil.
    Fon işi takip zorluğu olanlar için daha iyi.

Bu arada sizde maaşallah yurt dışındayken bile bizim borsayı takip ediyorsunuz.

Sayfa 654/1003 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •