Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Özel mesajlarını boşalt. Cevap yazamıyorum.
    Telegram yükle oynak beyim. Müthiş uygulama. Forumdan daha rahat inan bana.
    İstersen istediğin gibi gizli de kalabiliyorsun.
    Odabasim benim mudure telegrama izin vermez
    Kiskaniyeah

2. Webster
    trust06
    myfinans
    regal1
    Fuat Soylu
    boschyatirim - katıldı
    Batman
    Blueberry

Arkadaşlar hepinize özel mesaj yolu ile link attım.
    Bu yazdıklarım bizim inek obasının kemik kadrosudur.
    Başka gelmek isteyen herkese kapımız açıktır. Mesaj atarsanız davet ederiz.
    Benim yaşım 33. 11-12 yaşlarımdan beri sanal alemlerde bulunurum. Bu mIRC oldu, ICQ oldu, MSN oldu, online uzay oynları oldu, forumlar oldu, oldu da oldu.
    Bir yönetimde ayrımcılık başlarsa orada sıkıntı başlar. Forumları forum yapan kullanıcılarıdır. Kaldı ki bu forumda özellikle diğer tüm forumlarda dönen goygoy 1 günde burada dönüyor. Yöneticiler kullanıcılarına saygı göstermek zorunda. Kimse kimsenin ego tatmin aracı değildir.
    Bundan sonra foruma tek katkı yapmam. Alsınlar forumlarını başlarına çalsınlar. Buradan daha iyi sosyal mecralar var.
    Bu yaştan sonra 40 yaşını geçmiş asosyal eziklerin egosunu tatmin etmekle uğraşamam.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Odabasim benim mudure telegrama izin vermez
    Kiskaniyeah
    Sen bilirsin oynak beyim. Şu ortamın ve grubun kurulmasına ilham oldun. İster gel ister gelme. Ben tek post daha yazmam buraya.
    Ayrıca Telegram dediğin WhatsApp'ın aynısı. Kıskanacak bir şey yok. Gizlilik olduğu için orada açtım grup. Numarası, adı-sanı gözükmesin isteyenler olabilir aramızda diye.
    Telegram'ı bir denesen anlarsın. Yazılımcı adamsın aslında Telegram nasıl kullanmazsın hayret.
    Neyse haydi bana eyvallah. Bu son postları atmak için ve sizlere davetiye linkini atmak için girmiştim.

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Sen bilirsin oynak beyim. Şu ortamın ve grubun kurulmasına ilham oldun. İster gel ister gelme. Ben tek post daha yazmam buraya.
    Ayrıca Telegram dediğin WhatsApp'ın aynısı. Kıskanacak bir şey yok. Gizlilik olduğu için orada açtım grup. Numarası, adı-sanı gözükmesin isteyenler olabilir aramızda diye.
    Telegram'ı bir denesen anlarsın. Yazılımcı adamsın aslında Telegram nasıl kullanmazsın hayret.
    Neyse haydi bana eyvallah. Bu son postları atmak için ve sizlere davetiye linkini atmak için girmiştim.
    Gelecem bekle

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Gelecem bekle
    Tamam hadi bakalım yarın grupta görüşürüz artık.
    İyi geceler.

6.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba.
    Forumu bırakma kararı aldım.
    Telegram'da bir grup kurdum. Telegram çok güzel bir uygulamadır. Hem mobil hem de masaüstü uygulaması çok iyidir.
    Burada oluşturduğumuz arkadaşlık ortamı "İnek Obası" grubumuzda daha özgür ve baskısız bir şekilde devam ettirme şansımız var.
    Saçma sapan bir sebepten 1 hafta yasaklı olduğum için sizlere bildiremedim. Hepinize özel mesaj yoluyla davet linkini göndereceğim.
    İsteyen gizlilik içinde bile katılabilir. Telegram'ı hepiniz biliyorsunuzdur. Özel ve dışarıya kapalı bir grup olacak.
    Hepinizi bekliyorum.
    üstat buraya da hemen gemileri yakma emmi gibi...

7. Eskiden focabeyi buraya gelir günaydın inek obası bu nasıl oba öldünüz müüü diye bağırırdı

Hey gidi günler ... bizi websterin emmiye agladigi gibi ağlatacak ...

8. kolonya sürdüm tüm vücuduma yaa allaaaaah bismillaaaah odabasiiii bavulları hazirla kolombiya’ya gidiyoruz 😀😀

Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •