Her ne kadar hedef 5,80 olsa da doların bu kadar düşmesi iyi olmadı.
Enflasyonist bir ortamda doları bu kadar düşürürseniz memleket ithalat cennetine döner, ihracatınız aksar, sonra gelsin cari açık
Madem çıkmıştı 8,50'ye, millet zamlarını da buna göre yapmıştı, aslında 8 altına salmayıp, 3-4 sene orda tutacaktık doları.
Şimdi 6,50 olsa ne olacak, yapılan zamlar geri mi alınacak.
Tam tersine 6,50''den 7 'ye çıktık diye tekrar zammı bindirecekler herşeye.
Ama yanlış anlaşlmasın hedef gene 5,80![]()
Son düzenleme : myfinans; 02-02-2021 saat: 21:07.
Arkadaşlar merhaba.
Forumu bırakma kararı aldım.
Telegram'da bir grup kurdum. Telegram çok güzel bir uygulamadır. Hem mobil hem de masaüstü uygulaması çok iyidir.
Burada oluşturduğumuz arkadaşlık ortamı "İnek Obası" grubumuzda daha özgür ve baskısız bir şekilde devam ettirme şansımız var.
Saçma sapan bir sebepten 1 hafta yasaklı olduğum için sizlere bildiremedim. Hepinize özel mesaj yoluyla davet linkini göndereceğim.
İsteyen gizlilik içinde bile katılabilir. Telegram'ı hepiniz biliyorsunuzdur. Özel ve dışarıya kapalı bir grup olacak.
Hepinizi bekliyorum.
Milletin alım gücü kalmadı üstat. İlave olarak herkes borçla alıyor. Doların 8 ler üzeri olduğu dönemlerde ihracat rekoru kırdık. Araba ve konut satışları tavan yaptı. Cari açık yine var. Bunlar da düşük kredi faizi ile oldu. Bizim insan ucuza pahalıya bakmıyor yeter ki borçla o malı alabilsin. Bizde talebi ancak faiz arttırarak kesersin yoksa dolar 5 lira olmuş önemli değil o malı ancak borçla alırlar. Sermaye yok tasarruf yok ülkede.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri