Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Euro 10 ken gel hepsini bozup fon alalim demistim
    Endekste o zaman 115 lerdeydi
    Cifte kar edecektik
    Yoook olmaaaz
    Batircan dedi
    Kendi batirdi beni

Karar su sekildeki 5 yil dussede kalksada elimizden artanla fon almaya devam edecegiz

3. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, mutasyonlu virüsün aşı ile sağlanan bağışıklıktan ve hastalığı geçirenlerde oluşan bağışıklıktan kurtulabildiğinin gözlemlendiğini söyledi. Mutasyonlu virüsün daha ağır semptomlar gösterdiğini belirten Prof. Dr. Özlü, "Özellikle şu anda bütün dünyada mutasyona uğramış virüsle ilgili bir endişe var. Gerek İngiltere, Güney Afrika, gerekse Brezilya'da izole edilen varyantlar yeni virüsün daha hızlı yayıldığını gösteriyor. Son zamanlarda özellikle bunun yanında daha ağır hastalıklara neden olduğu ve daha ölümcül seyrettiği yönünde de bilgiler gelmeye başladı. Nitekim İngiltere'deki ölüm sayıları 100 bini geçti. Güney Afrika'da gençlerde de hastalığın görüldüğü ve hatta çocukların da hastalığa yakalandıkları yönünde. Hatta hastalığın daha ağır semptomlar gösterdiği yönünde gözlemler yapıldı. Biz genellikle bu virüsün çocuklarda çok görülmediği, görülse dahi az semptomatik şekilde hafif atlatıldığını biliyorduk. Ama bunun da değiştiğini görüyoruz" diye konuştu.

Myfinans pasam degiskenlerde stopaj kalkmismiydi unutmuslarmiydi geri getirmeyi oylemiydi

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, mutasyonlu virüsün aşı ile sağlanan bağışıklıktan ve hastalığı geçirenlerde oluşan bağışıklıktan kurtulabildiğinin gözlemlendiğini söyledi. Mutasyonlu virüsün daha ağır semptomlar gösterdiğini belirten Prof. Dr. Özlü, "Özellikle şu anda bütün dünyada mutasyona uğramış virüsle ilgili bir endişe var. Gerek İngiltere, Güney Afrika, gerekse Brezilya'da izole edilen varyantlar yeni virüsün daha hızlı yayıldığını gösteriyor. Son zamanlarda özellikle bunun yanında daha ağır hastalıklara neden olduğu ve daha ölümcül seyrettiği yönünde de bilgiler gelmeye başladı. Nitekim İngiltere'deki ölüm sayıları 100 bini geçti. Güney Afrika'da gençlerde de hastalığın görüldüğü ve hatta çocukların da hastalığa yakalandıkları yönünde. Hatta hastalığın daha ağır semptomlar gösterdiği yönünde gözlemler yapıldı. Biz genellikle bu virüsün çocuklarda çok görülmediği, görülse dahi az semptomatik şekilde hafif atlatıldığını biliyorduk. Ama bunun da değiştiğini görüyoruz" diye konuştu.
    Yolda devrilerek olen insanlar neden artik yok
    Eslerden birbirine nasil bulasmiyor
    Bana bu iki sorunun cvbini verebilecek varmi

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Myfinans pasam degiskenlerde stopaj kalkmismiydi unutmuslarmiydi geri getirmeyi oylemiydi
    Değişkenlerde stopaj devam ediyor.
    Ama KTM gibi değişken benzeri olupta katılım sınıfında olanlarda yok stopaj.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yolda devrilerek olen insanlar neden artik yok
    Eslerden birbirine nasil bulasmiyor
    Bana bu iki sorunun cvbini verebilecek varmi
    Bilmem ki
    Tıp kökenli biri açıklar belki.

8. Üstadım altın dibe cok yakın sen daha iyibilirsin ama buradan hareketlenebilir gibi duruyor. Ben buralardan alıyorum .YTD...

Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •