Sayfa 536/997 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,281 - 4,288 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Viop XXXIII

[mention]JAS [/mention] ben ısrarla kuruma Bekleyen emir verdiremiyorurm gün sonunda İKG de olsa Tarihe kadar da olsa siliyor. Hangi emir türü giriyorsunuz ? Bir de sabah işletilirken pike larda işlem gerçekleşiyor mu?
    Örneğin 1470 LONG emir girdim diyelim sabah grafikte 1468 görmesine rağmen Emir’in gerçekleşmediği oluyor. Kurumdan aldığım cevap emirler her sabah tekrardan iletiliyor eşleşmeye girmeden önce işlemler oluyor sizinki kolokasyon hizmetiniz olmadığı için gerçekleşmiyor diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    GLOBALIN babası sp500

2 aydır hedef 4300/500 demiştim.42xx gördü.Aşırı alım,NU vs. var..ama bunların düşüşe sebep olması için 2 kırmızıyı kırmalı.beklentim gelecek hafta show başlamalı.Biz tatil iken

bu yüzden trade sistemlerde short flat giderim.şuan sistemler long olduğundan flatim.

not:aps son 3 günde 80.000 arttı..bu agresifliği daha önce görmedim.

7 gün önceki mesaj.zaten başka global yorum yapılmadı.

agresif poz. alıp..çalı dibinde beklemeye devam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2 çizgi de bugün net kırıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tüm muslumanlarin RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Tüm muslumanlarin RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun
    Şeker bayramı demediğin için tebrik ederim. Aynı dileklerinle...

Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    [mention]JAS [/mention] ben ısrarla kuruma Bekleyen emir verdiremiyorurm gün sonunda İKG de olsa Tarihe kadar da olsa siliyor. Hangi emir türü giriyorsunuz ? Bir de sabah işletilirken pike larda işlem gerçekleşiyor mu?
    Örneğin 1470 LONG emir girdim diyelim sabah grafikte 1468 görmesine rağmen Emir’in gerçekleşmediği oluyor. Kurumdan aldığım cevap emirler her sabah tekrardan iletiliyor eşleşmeye girmeden önce işlemler oluyor sizinki kolokasyon hizmetiniz olmadığı için gerçekleşmiyor diyor

Sn Dr Trend,
    Gedik Yatırım ile çalışıyorum ve İKG cinsinden (akşam seansını da işaretleyerek) veriyorum emirleri. Bugüne kadar gerçekleşmeyen emir olmadı. Silinme de yok. Öyle ki bazı emirler bir süre sonra %10 luk marj dışına çıksa bile silinmiyor. Silinen hiç İKG emir olmadı. Sadece 18:15-23:00 arası hem İKG hem de akşam seansı dahil emir veremiyorum, 18:15 öncesi vermek gerekiyor ertesi gün doğrudan kademelerde görünmesi için.
    Aşağıdaki emri şimdi girdim, ama bu emir pazartesi sabah ilk anda kademelerde görünmeyecek, 10-15 saniye sonra devreye girer ama salı gününden itibaren ilk salisede devrede olacaktır.
    Bence sizin aracı kurumda bir sorun var.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Herkese iyi bayramlar...

Bu arada bayramdan sonra Ortadoğu biraz daha karışabilir gibi duruyor...İsrail şuanda esas hamlesini yapmış gözükmüyor, bayramdan sonra Gazze'ye tamamen girebilir.
    Bazen bu Hamas denilen örgütün tamamen İsrail'e hizmet ettiğini düşünüyorum.
    Arada olan sivil halka oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Dr Trend,
    Gedik Yatırım ile çalışıyorum ve İKG cinsinden (akşam seansını da işaretleyerek) veriyorum emirleri. Bugüne kadar gerçekleşmeyen emir olmadı. Silinme de yok. Öyle ki bazı emirler bir süre sonra %10 luk marj dışına çıksa bile silinmiyor. Silinen hiç İKG emir olmadı. Sadece 18:15 den sonra hem İKG hem de akşam seansı dahil emir veremiyorum, 18:15 öncesi vermek gerekiyor ertesi gün doğrudan kademelerde görünmesi için.
    Aşağıdaki emri şimdi girdim, ama bu emir pazartesi sabah ilk anda kademelerde görünmeyecek, 10-15 saniye sonra devreye girer ama salı gününden itibaren ilk salisede devrede olacaktır.
    Bence sizin aracı kurumda bir sorun var.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim pazartesi bu durumla ilgili zorlayacağım aracı kurumlardaki temsilciler gerçekten bilgisiz yetersiz ayda 3-4K komisyon veriyorum ve karşımda bunu hakedecek bir yeterlilik göremiyorum. Raporları hazırlayanlarda bile çok iyi isimler olduğu gibi rezalet rapor hazırlayanlar var.

Sayfa 536/997 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546586636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •