Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
[mention]JAS [/mention] ben ısrarla kuruma Bekleyen emir verdiremiyorurm gün sonunda İKG de olsa Tarihe kadar da olsa siliyor. Hangi emir türü giriyorsunuz ? Bir de sabah işletilirken pike larda işlem gerçekleşiyor mu?
Örneğin 1470 LONG emir girdim diyelim sabah grafikte 1468 görmesine rağmen Emir’in gerçekleşmediği oluyor. Kurumdan aldığım cevap emirler her sabah tekrardan iletiliyor eşleşmeye girmeden önce işlemler oluyor sizinki kolokasyon hizmetiniz olmadığı için gerçekleşmiyor diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn Dr Trend,
Gedik Yatırım ile çalışıyorum ve İKG cinsinden (akşam seansını da işaretleyerek) veriyorum emirleri. Bugüne kadar gerçekleşmeyen emir olmadı. Silinme de yok. Öyle ki bazı emirler bir süre sonra %10 luk marj dışına çıksa bile silinmiyor. Silinen hiç İKG emir olmadı. Sadece 18:15-23:00 arası hem İKG hem de akşam seansı dahil emir veremiyorum, 18:15 öncesi vermek gerekiyor ertesi gün doğrudan kademelerde görünmesi için.
Aşağıdaki emri şimdi girdim, ama bu emir pazartesi sabah ilk anda kademelerde görünmeyecek, 10-15 saniye sonra devreye girer ama salı gününden itibaren ilk salisede devrede olacaktır.
Bence sizin aracı kurumda bir sorun var.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi