Sayfa 586/1002 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. bugün burgan banka gittim forumdaki paylaşımları gösterdim müşteri temsilcisi baktı dikkat ettiyseniz hiçbir paylaşımda alım satım rakamı gözükmüyor internette tanımadığınız kişilere itibar etmeyin tek doğru bilgi kaynağı bankanın resmi kanallarıdır dedi ya: ) isterseniz açayım fon hesabı ve dijital hesap şifre de vereyim kendiniz deneyin dedi istemedim vay arkadaş nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya. neyse bu konunun üstüne daha fazla gitmiycem belkide bu kişiler imtiyazlıdır bir nedenle haberleri yoktur falan. zaten getirisi düştü bugün.

Brg burgan digital/on hesapta gözüküyor alınabilir durumda.

3.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    https://tr.sputniknews.com/20211014/...049810475.html

Türk lirasının Rus rublesi karşısındaki değer kaybı rekor düzeye ulaştı.
    13 Ekim’de kur 7.88 rubleye kadar düştü. Vedomosti’nin haberinde 13 Ekim’de Türk lirasının 7.88 rubleye kadar düştüğü aktarıldı.
    Refinitiv ve Rusya Merkez Bankası verilerine göre bu 1992’den beri kayda geçen en düşük rakam.
    Toplumunun mevcut temelini altüst etmenin, para biriminin değerini yok etmekten daha ince, daha kesin bir yolu yoktur. -
    John Maynard Keynes

4.  Alıntı Originally Posted by Camit Yazıyı Oku
    Selamlar hocam, GZN ve GJM fonlarının ne gibi farkları var biliyor musunuz? Ben de GZN taşıyorum ve memnunum ama GJM hakkında bilgim yok.
    İkisi arasında pek fazla fark yok aslında. Her ikisi de ciddi biçimde VİOP tarafında aktifler. Ama GJM fonunun izahnamesinde bir kısıtlama yapıldığını görmüştüm. Yani sanırım hisse taşıma limitleri maksimum %49 civarı bir şeydi. Yanlış da biliyor olabilirim, kontrol etmenizde fayda var arkadaşlar

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hocam teşekkür ediyorum. Bugün beğendiğiniz fonlar bayağı eksi yazmış. Bazıları yeni izlemek gerekir. Ama dediğim gibi orta şekerli diyebiliriz
    Evet sayın Tbey, bugün ciddi eksi yazdılar ama GJM'nin ve GZN'nin son bir aylık kazancı da %15 civarında. Bence bunlar başarılı fonlar, özellikle borsamizda yönün çok da belli olmadığı günlerde veya borsa eksi kapattiginda cidd kazanç saglayabiliyorlar

6. İş yatırımin IJT Tarım Serbest fonu zaten tek kelime ile rezil bir fon. Aldığım gunden beri daha artıya gecemedim. Halka arz fiyatı 1 TL'ydi galiba, şu anda sanırım 0.95 civarında. Yahu bari doların kazancıni ver yüzsüz fon [emoji17]

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    İş yatırımin IJT Tarım Serbest fonu zaten tek kelime ile rezil bir fon. Aldığım gunden beri daha artıya gecemedim. Halka arz fiyatı 1 TL'ydi galiba, şu anda sanırım 0.95 civarında. Yahu bari doların kazancıni ver yüzsüz fon [emoji17]

nerden aklına geldiki tarım? kimileri sevdiği sempati duyduğu birşeyi satın alır ama bence yanlış strateji. burda tek maksat para kazanmak. onun için de fonun geçmiş performansına bakmak gerekiyor, yeni arz edilmiş fonun geçmişine nasıl bakacaksın? sonra yeni arz edilen hisse almak falan..bunlara bulaşmazdım ben.

8. GBC de duzluge cikmama az kaldi. Simdide duzluge cikinca kosup kacmak mi yoksa mevduat getirisi kadar getiri elde edinceye kadar beklemek mi gerekli dusuncesi aklimda.

IPB son 3-4 is gunudur hisseleri iyi getirmesine ragmen turev den dolayi terste kaldi herhalde. Ayrica yerli hisse oranini azaltmaya basladi.

Merkez kur %1,32 artış

Sayfa 586/1002 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •