Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Nitelikli yatırımcı olma özellikleri taşınsa bile; hemen atlayıp alabileceğiniz bence bir fon yok. Çok ince olmasa da tüm serbest fonlara şöyle bir baktım. En iyi getiride başı Özel fonlar çekiyor. O da yılbaşından bu yana getirisi %35 civarı. Diğer fonlara göre iyi sayılır. Ancak herkese (nitelikli) açık olan fonların getirileri ise %25 civarı. Tabi 1,3 ve altı aylık getirilerini ayrıca incelemek gerekir. Burada hep konu ediliyor da, acaba diyorum benim gözden kaçırdığım bir şey mi var. Bazı fonların fiyatların öyle haftada bir gün açıklanması ya da satış için beklemek bunları pek çok yatırımcının istediğini sanmıyorum. Siz bazılarından memnun bazılarından ise değildiniz. Şimdi de aynı fikirdemisiniz. Memnun iseniz hangi fonlar? Bol kazançlar
    Şöyle izah edeyim. Bazı serbest fonlar aslında TEFAS fonlarindan daha başarılı oluyorlar. Ama hepsi için bunu söylemek mümkün değil. Benim halihazırda taşıyıp memnun olduklarım: IIS, GZN, IZS,GZM ve GJM. Beğenmediklerim ise özellikle EUZ,YZK ve IJT (Tarım Serbest fon)

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bu ayın 11 inde isportfoy fon işlemleri yapmamış , satışsan dönen parayı 12 sinde hesaba geçmiş . yabancı fon larda boyle bir sey yapma yetkileri varmi (itp)
    11 Ekim Columbus Day resmi tatildi pazartesi USA'da.
    Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir.

3.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    11 Ekim Columbus Day resmi tatildi pazartesi USA'da.
    11 Ekimde abd borsaları işlem yaptı ama,

Öyle bir investing tatil takviminde de yok

Bu farklı bir cins tatil mi acaba

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    11 Ekimde abd borsaları işlem yaptı ama,

Öyle bir investing tatil takviminde de yok

Bu farklı bir cins tatil mi acaba
    Bankalar kapalıymış, borsa açık. Benim de bazı fonların alım valörü 12'sine sarkmıştı.

https://www.getmidas.com/yatirim/ame...-tatil-gunleri
    Bilgi cesareti, cehalet cüreti getirir.

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Şöyle izah edeyim. Bazı serbest fonlar aslında TEFAS fonlarindan daha başarılı oluyorlar. Ama hepsi için bunu söylemek mümkün değil. Benim halihazırda taşıyıp memnun olduklarım: IIS, GZN, IZS,GZM ve GJM. Beğenmediklerim ise özellikle EUZ,YZK ve IJT (Tarım Serbest fon)

Selamlar hocam, GZN ve GJM fonlarının ne gibi farkları var biliyor musunuz? Ben de GZN taşıyorum ve memnunum ama GJM hakkında bilgim yok.

bunları bizmi takip edecegiz ,ben fonu satıs girdigimde 11.ekim gosteriyordu.11 inde birden 12 si olarak degiştirdiler.

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku

Hocam teşekkür ediyorum. Bugün beğendiğiniz fonlar bayağı eksi yazmış. Bazıları yeni izlemek gerekir. Ama dediğim gibi orta şekerli diyebiliriz

8. https://tr.sputniknews.com/20211014/...049810475.html

Türk lirasının Rus rublesi karşısındaki değer kaybı rekor düzeye ulaştı.
    13 Ekim’de kur 7.88 rubleye kadar düştü. Vedomosti’nin haberinde 13 Ekim’de Türk lirasının 7.88 rubleye kadar düştüğü aktarıldı.
    Refinitiv ve Rusya Merkez Bankası verilerine göre bu 1992’den beri kayda geçen en düşük rakam.

Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •