Sayfa 197/1003 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sanmıyorum gerçek olabileceğini. Özgür hoca aklı başında biri ama aday olup %51 oyu alacak bir kapasitesi var mı ?
    özgür hoca gençlerden extra oy alabilir kapasitede, diğer seçmen ise ekmeleddin falan kim olsa tıpış tıpış oyunu verecek kitle, sorun olmaz onlar için.. imamoğlu olacağına özgür demirtaş olsun

ayrıca hoca ilkokuldaşım, oradan bi sempatim var

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sanmıyorum gerçek olabileceğini. Özgür hoca aklı başında biri ama aday olup %51 oyu alacak bir kapasitesi var mı ?
    Emeklilige karar verip çekilmeden kimse geçemez. Mümkün mü ? Emeklilik başvuru yaparsa iş degisir herkes seçilebilir..

3.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Emeklilige karar verip çekilmeden kimse geçemez. Mümkün mü ? Emeklilik başvuru yaparsa iş degisir herkes seçilebilir..
    reis aday olmazsa, akp dağılır zaten.. ama o durumda muhalefet de bir arada kalamaz, şu anki ittifak sadece tayyip karşıtlığına dayalı, başka en ufak bi asgari müşterekleri yok.. 2002 benzeri bi seçim olur

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    özgür hoca gençlerden extra oy alabilir kapasitede, diğer seçmen ise ekmeleddin falan kim olsa tıpış tıpış oyunu verecek kitle, sorun olmaz onlar için.. imamoğlu olacağına özgür demirtaş olsun

ayrıca hoca ilkokuldaşım, oradan bi sempatim var
    Ben pek sevmiyorum çok "fishy" çok parlak çok standart. Ver beyaz yakanın ağzına konuşsun standart muhabbetleri. Tanıştım da, sonra da pek şeyetmedim.

Abicim sistem sorunlu, sosyoloji sorunlu, burada kişiler sadece piyon, bazı şeyler dü zel meezzzzz malesef.

5. Biraz eregl koydum ,
    stoplos lu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yakışıklının yüzünde RABBİ YESSİR gören var mı?

Ben yaşayan kimsenin yüzünde bunu görmedim.

Allah kimsenin muhakeme gücünü zayıflatmasın.

haddini aşan iltifatlar, zıttına döner.

akp deki o yalakaları hatırladım..hani ERDOĞANA yaranacağız diye kutsal iltifatlar yapan ve dini değerleri maksatlarına ulaşmak için kullananları...
    Son düzenleme : ABKA; 27-10-2021 saat: 15:06. Sebep: fotoyu sildim

Adamı kıskanmayın siz de spor yaparsanız böyle fit olursunuz...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8. XU30 günlükte RSI 80'e yaklaştı ama ortada halen adam gibi bir düzeltme yok. Shortçulara para kazandırmam diyor beyefendi.

Sayfa 197/1003 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •