Günaydın İşcep telefonda hisse takipte USD/TR, GRAM ALTIN VE ÇEYREK ALTIN mevcutmu mevcutsa nasıl kodla arıyoruz?
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Valla sen bile 2 hafta sektirdin hocam, hiiç kıvırmaca yok.![]()
Benim bu süreci neden önemsediğimi biliyorsunuz arkadaşlar. Bu hissede durmamın tek nedeni bu A1 Capital halka arzı ve bunun yaratacağı fırsat penceresi. Yoksa bu kit bit işlerine asla değer vermediğimi her zaman yazdım ki zaman beni haklı çıkarmakta gördüğünüz gibi. Herkes kendi şirketini kurmuş üretim ve pazarlamasını kendi yapıyor.
Tam da millet olarak genlerimize uygun bir hareket tarzı. Çünkü bizler birlikte yükselmeyi beceremeyiz; yanımızdakine kazık atmak için her fırsatı kullanırız. Bizdeki "hırsızlık" ve "sıfırlama" çeşitlerini dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz; filmler hariç. Afedersiniz, İMAM osurmayı bırakın her yere sıçmış, ortalık leş gibi kokuyor böyle bir durumda cemaat ne yapmaz...
Hatırlarsanız, bir önceki sermaye artırımı bedelli idi ve buna rağmen o dönem de "halka açık olmayan bir şirketin başvurusu neden bu kadar bekletilir" gibi serzenişler yapmıştık hayek hocam, şimdiki ise çok farklı. Adam, halka açık olmayan bir şirketindeki birikmiş kâr paylarından bedelsiz başvurusu yapıyor. Sayın özmen'in de geçenlerde dediği gibi absürt bir durum ve normal şartlarda SPK'nın bu başvuruyu kabul etmemesi lazım. Ama kimse sıkıntı yapmasın, eder.
Etik mi ?
O da ne ?!...
Dikkatle takip ediyorum.
Forumda şirket ile ilgili olumsuz algı yaratma peşinde olanlar var..
Şirketi değersiz, sahtekar, işe yaramaz gösterme çabaları had safhada..
Bütün bunların art niyetli olduklarını düşünüyorum.
Elinde şirket hissesi olduğu halde sürekli olumsuz algı peşinde olan veya elinde şirket hissesi olmadığı halde forum sayfasında her gün olumsuz yazılar yazan kişi art niyetli değil de nedir?
Esas soru şu:
Bu şirket değersiz ise neden yatırım yaptınız? Yahut diyelim ki inandınız, yatırım yaptınız ama beklentileriniz gerçekleşmedi. Şirket sahiplerinin art niyetli, sahtekar olduklarını düşünüyorsunuz.
O halde neden hala buradasınız?
Şirkete yatırım yapmış bir küçük yatırımcı olarak şirket faaliyetlerini son derece olumlu buluyorum.
Ben şahsen inanmasam, şirketin değersiz olduğuna karar versem hatamı kabul edip yaptığım yatırımdan vazgeçer ve forum sayfasına da girmem bile..
Syg.
Hayek' in kıvırma hızına yetişemezsınız, öyle bır adamdır. ağzıda guzel laf yapar.. ıkıncı mesajda kendınden özur bıle dıletır.. ona alışltık.. tahsıslı der, a1kapıtal arz der. der oglu der ama fos cıkar.. sonrada benı hedefe koyar öyle bır vantilatordur bu arkadaşben angen konusunda yanı kanaatteyım. arzdan once eskı karları hupletmıs. defter degerının 5 katında ıslem gören sırket.. tamamen dovız yukselısı konjekturel artış.. ama hayek ne guzel kendını sıyırdı dımı. sankı hıc algı yapmamıs gıbı.. yaktın mılletı yaktınn: tahsıslı dedın, a1 dedın, gırısım dedın.. boyle temel yok dedın.. mılletı hıpnotıze ettın..
Yer İmleri