Arama sonucu : 4036 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bedelsiz sermaye artýrýmý için 2 ay çok uzun süre deðil. prosedür gayet normal sürecinde gidiyor
    bir önceki baþvuru 15.2.21 ve sonuçlanmasý 29.4.21 olmuþ.
    Niye bu kadar heyecan yaratýyorsunuz anlamýyorum ? daha ilk haftadan baþladý Þaho ! hadi onda kafa bi dünya ? da
    sn. hissedarxd siz niye bu kadar feveran halindesiniz, rahat olun ya[emoji846]
    ülkece 1 ayda %70 fakirleþmiþiz , bugün asgari ücretlilere %50 verildi hesapta ardýndan %6 kur farký ile geri aldýlar. Bütün derdimiz spk onayý olsun
     Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    15.10.2021 tarihinde yaptýðý % 75 bedelsiz sermaye artýrým baþvurusu ise beklemede duruyor. Resmen 2 ay geçti, ulan ayýptýr yahu...
    Son düzenleme : hayek; 16-12-2021 saat: 23:12.

2.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    bedelsiz sermaye artýrýmý için 2 ay çok uzun süre deðil. prosedür gayet normal sürecinde gidiyor
    Valla sen bile 2 hafta sektirdin hocam, hiiç kývýrmaca yok.

Benim bu süreci neden önemsediðimi biliyorsunuz arkadaþlar. Bu hissede durmamýn tek nedeni bu A1 Capital halka arzý ve bunun yaratacaðý fýrsat penceresi. Yoksa bu kit bit iþlerine asla deðer vermediðimi her zaman yazdým ki zaman beni haklý çýkarmakta gördüðünüz gibi. Herkes kendi þirketini kurmuþ üretim ve pazarlamasýný kendi yapýyor.

Tam da millet olarak genlerimize uygun bir hareket tarzý. Çünkü bizler birlikte yükselmeyi beceremeyiz; yanýmýzdakine kazýk atmak için her fýrsatý kullanýrýz. Bizdeki "hýrsýzlýk" ve "sýfýrlama" çeþitlerini dünyanýn hiç bir yerinde göremezsiniz; filmler hariç. Afedersiniz, ÝMAM osurmayý býrakýn her yere sýçmýþ, ortalýk leþ gibi kokuyor böyle bir durumda cemaat ne yapmaz...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    doðrdur aralýðýn ilk haftasý perþembe gelebilir belki, bekliyorum demiþtim. daha erken gelebilirmiyi düþündüm ? Ama daha önce süreci yazmýþtým, yine yazdým. prosedür gayet normal iþliyor, burada spk'yý suçlamanýn anlamý yok."yatýrým tavsiyesi deðildir"

4.  Alýntý Originally Posted by hayek Yazýyý Oku
    doðrdur aralýðýn ilk haftasý perþembe gelebilir belki, bekliyorum demiþtim. daha erken gelebilirmiyi düþündüm ? Ama daha önce süreci yazmýþtým, yine yazdým. prosedür gayet normal iþliyor, burada spk'yý suçlamanýn anlamý yok."yatýrým tavsiyesi deðildir"
    doðrudur dýyor sonra 2ay gecmesýne ragmen , süreç normal dýyor. senýn kafan karýþmýs hayek.. git býr yuzunu yýka..

5.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku

Benim bu süreci neden önemsediðimi biliyorsunuz arkadaþlar. Bu hissede durmamýn tek nedeni bu A1 Capital halka arzý ve bunun yaratacaðý fýrsat penceresi. Yoksa bu kit bit iþlerine asla deðer vermediðimi her zaman yazdým ki zaman beni haklý çýkarmakta gördüðünüz gibi. Herkes kendi þirketini kurmuþ üretim ve pazarlamasýný kendi yapýyor.

Tam da millet olarak genlerimize uygun bir hareket tarzý. Çünkü bizler birlikte yükselmeyi beceremeyiz; yanýmýzdakine kazýk atmak için her fýrsatý kullanýrýz. Bizdeki "hýrsýzlýk" ve "sýfýrlama" çeþitlerini dünyanýn hiç bir yerinde göremezsiniz; filmler hariç. Afedersiniz, ÝMAM osurmayý býrakýn her yere sýçmýþ, ortalýk leþ gibi kokuyor böyle bir durumda cemaat ne yapmaz...
    Hayek' in kývýrma hýzýna yetiþemezsýnýz, öyle býr adamdýr. aðzýda guzel laf yapar.. ýkýncý mesajda kendýnden özur býle dýletýr.. ona alýþltýk.. tahsýslý der, a1kapýtal arz der. der oglu der ama fos cýkar.. sonrada bený hedefe koyar öyle býr vantilatordur bu arkadaþ ben angen konusunda yaný kanaatteyým. arzdan once eský karlarý hupletmýs. defter degerýnýn 5 katýnda ýslem gören sýrket.. tamamen dovýz yukselýsý konjekturel artýþ.. ama hayek ne guzel kendýný sýyýrdý dýmý. sanký hýc algý yapmamýs gýbý.. yaktýn mýlletý yaktýnn: tahsýslý dedýn, a1 dedýn, gýrýsým dedýn.. boyle temel yok dedýn.. mýlletý hýpnotýze ettýn..

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •