Sayfa 94/505 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 745 - 752 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Refik Yazıyı Oku
    Özellikle GLRYH tarafında ve RTA da dahil buna ciddi pirim beklentm var. Pozisyomu biraz ondan biraz bundan yaptım. Eğer kaptı kaçtı olmaz ise her iki şirket de bedelsiz sermaye arttırımı yapabilir.

GLRYH yıl sonu bilançosu ile neredeyse PD/DD 1 in altına inecek, FK derseniz o da güzel. Günü gelince kağıttaki baronlar, kaymağını yemek isteyecektir. RTA için de yıl sonu bilançosunda bir sürpriz bekliyorum, bu sessizlik iyi günlerin habercisi.

Buralardan mal verilmez. Dayanabilen dayanacak. Bugün kağıtlara yürüyenler o gün Murat Güler'i efsane diye yazacaklar. Zaten çoğu spek uşağı, kağıtlara alım gelmesin diye demedikleri kalmadı. Anaya bacıya hakaret etmek! Yanlış işler bunlar.

Düşüncelerim beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir, fikrimi paylaşıyorum. Satan satsın, elinde kağıdı olan kağıdı yerin dibine sokmakla kendi ayacığına sıkar.

Ya da belli bir odağa hizmet ediliyorsa, tamam; anlarım.

Ytd.
    Hisseyi murat Güler yuksektmiyecek

Elinde yok ki hisse. Niye yükseltsin.

Şirketi büyütür satar.. yada ortak alır. Yahutta bı icad ile 240 fith olur

Yada cacık için hıyar olur

Nasip kısmet yani

Rasyolar iyi. ABD 7 USD den kit topluyor 500 milyon adet
    5 milyon da buz vereydik iyi idi. Alırmı ki bizden. Ha keza İngiltere ve Avrupa, test sayıları uçuşa geçti. O micron aynı kişiyi tekrar tekrar yokluyor. Gitti gibi gizukuo 3 gün sonra yine ortaya çıkıyor.

Gates, 2022 Mart'ta Corona zirve okacak ve 2022 bitmeden Corona son bulacak demiş. Bakalım , inşaallah 2022 son olur

135 milyon lira hatta 175 milyon lira kar açıklasın RTA. Büyük sürpriz olur

Çok büyük

Enzimler ne durumda, benim aklım hep enzim de

Enzim lazım ülkemize. Şu kur seviyesinden enzim çok çok pahalı. ,

2 milyar USD lik enzim pazarımız var. Yerli biri bulsunda, kim bulursa bulsun.

Mevzu vatan ise gerisi teferruat
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Sn Külyutar hisseyi patron yükseltmeyecek diyorsunuz, haklıda olabilirsiniz bunu bilemem. Ancak GLRYH tarafında 120 milyon lot var. İlk 5 aracı kurumda 75 milyona yakın lot var. Diğer kurumlarda 45 milyon lot var. Hepimiz ilk 5 aracı kurumda mı toplandık yoksa ) Bu lotlar kimin olabilir acaba?

RTALB tarafında takasa baktım ancak anlamadım. 43 milyon civarında lot var.
    İlk 5 kurumda 17 milyon küsür lot var, diğer kurumlarda 13 milyon, eder 30 milyon. Kalan 13 milyon kimde takasa bakınca anlamadım.

Yani Her iki hissedede ilk 5 de olan aracı kurumlarda hatırı sayılı mal var, patron değilse bile kurumsal yatırımcıdır ve borsa üstadı olarak anılan şahsın şirketine izni olmadan bu kadar yüklü yatırım yapmazlar diye düşünüyorum.

Kaldıki borsada işlem gören diğer şirketlerinde takası ilk 5 kurumda benzerdir.

Sonuç patron veya değil mal toplu.

3. Artık ara trendde yapmıyor. Artık hiç bir şey yazmak bile gelmiyor içimden. Tek kelimeyle ne halt etmeye tutuyorlar kağıdı gerçekten anlamıyorum. Kağıt toplamıyorlar Trade tek amaçları olsa tradeyede pek benzemiyor. Saçmalık. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Sn Külyutar hisseyi patron yükseltmeyecek diyorsunuz, haklıda olabilirsiniz bunu bilemem. Ancak GLRYH tarafında 120 milyon lot var. İlk 5 aracı kurumda 75 milyona yakın lot var. Diğer kurumlarda 45 milyon lot var. Hepimiz ilk 5 aracı kurumda mı toplandık yoksa ) Bu lotlar kimin olabilir acaba?

RTALB tarafında takasa baktım ancak anlamadım. 43 milyon civarında lot var.
    İlk 5 kurumda 17 milyon küsür lot var, diğer kurumlarda 13 milyon, eder 30 milyon. Kalan 13 milyon kimde takasa bakınca anlamadım.

Yani Her iki hissedede ilk 5 de olan aracı kurumlarda hatırı sayılı mal var, patron değilse bile kurumsal yatırımcıdır ve borsa üstadı olarak anılan şahsın şirketine izni olmadan bu kadar yüklü yatırım yapmazlar diye düşünüyorum.

Kaldıki borsada işlem gören diğer şirketlerinde takası ilk 5 kurumda benzerdir.

Sonuç patron veya değil mal toplu.
    5 milyon lot blok mal. Diğer litkar dağınık.

Dağınık olması iyidir, toplamak için herkesin gönlüne gire fiyat belirlemek zorunda kalır by

20.50 önemli bir destek haline geldi. 21.30 dener, aşarsa bı mızıka çalar. 27.50'ye kadar

Yeni yılın ilk gününe asgari 27.50 ile girmesini beklerdim. Hesaplarımda bı hata oldu sanırım.

Yarın bı haber düşer mi rta'ya. 20.50 üzerinde kalması için haber gerek
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şahoo spk'nın hızına sen bile yetişemezsin. daha şikayet metnin spk'ya ulaşmadan adamlar onayı çakmış tahsisliye, daha 9 gün oldu başvuralı yahu ???

ee A1 Capital'in bedelsiz sermaye artırımına ne oldu ???

Biraz daha zorlarlarsa spk ile ilgili düşüncelerimde sn. hissedarxd ile aynı düzleme gelmiş olacağım[emoji846]

6. Her türlü kutlama, etkinlik 31 Ocak 2022'ye kadar durduruldu.
    Açık havada maske kullanımı zorunlu hale getirilirken, pek çok sosyal faaliyet ve metro, otobüs gibi şehir içi toplu taşımada "Ffp2" model maske kullanımı şart koşuldu.

Ffp2 maskesinin kullanımı zorunlu oldu

Tiyatro, sinema, konser, canlı müzik olan mekanlar, toplu etkinlikler ve spor müsabakalarında "Ffp2" maskesi kullanımı zorunlu hale getirildi.

Kararname doğrultusunda ayrıca, tiyatro, sinema, spor etkinlikleri ve kapalı alanlarda her türlü y

yemek ve içecek tüketimi de yasaklandı.

Havalimanları, limanlar ve sınır kapılarında güvenlik güçlerine rastgele olmak üzere antijen veya moleküler test yapma yetkisi de verildi. Test sonuçları pozitif çıkan kişiler 10 günlük karantinaya alınacak.

Ülkede son 24 saatte tespit edilen 44 bin 595 vaka, salgının başladığı Şubat 2020'den beri kayda geçen en yüksek günlük vaka sayısı olmuştu.

İtalya

7. Bugün hava çok güzel... Moon light bu saatte bile.

Çok berrak gökyüzü

Ve sayfada neredeyse seans açılacak saatte sadece 10 kişi var

8. Bı cisim yaklaşıyor

Cuma vakti istilacilar gelir. ))

Sayfa 94/505 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •