Originally Posted by
Refik
Özellikle GLRYH tarafında ve RTA da dahil buna ciddi pirim beklentm var. Pozisyomu biraz ondan biraz bundan yaptım. Eğer kaptı kaçtı olmaz ise her iki şirket de bedelsiz sermaye arttırımı yapabilir.
GLRYH yıl sonu bilançosu ile neredeyse PD/DD 1 in altına inecek, FK derseniz o da güzel. Günü gelince kağıttaki baronlar, kaymağını yemek isteyecektir. RTA için de yıl sonu bilançosunda bir sürpriz bekliyorum, bu sessizlik iyi günlerin habercisi.
Buralardan mal verilmez. Dayanabilen dayanacak. Bugün kağıtlara yürüyenler o gün Murat Güler'i efsane diye yazacaklar. Zaten çoğu spek uşağı, kağıtlara alım gelmesin diye demedikleri kalmadı. Anaya bacıya hakaret etmek! Yanlış işler bunlar.
Düşüncelerim beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir, fikrimi paylaşıyorum. Satan satsın, elinde kağıdı olan kağıdı yerin dibine sokmakla kendi ayacığına sıkar.
Ya da belli bir odağa hizmet ediliyorsa, tamam; anlarım.
Ytd.
Hisseyi murat Güler yuksektmiyecek
Elinde yok ki hisse. Niye yükseltsin.
Şirketi büyütür satar.. yada ortak alır. Yahutta bı icad ile 240 fith olur
Yada cacık için hıyar olur
Nasip kısmet yani
Rasyolar iyi. ABD 7 USD den kit topluyor 500 milyon adet
5 milyon da buz vereydik iyi idi. Alırmı ki bizden. Ha keza İngiltere ve Avrupa, test sayıları uçuşa geçti. O micron aynı kişiyi tekrar tekrar yokluyor. Gitti gibi gizukuo 3 gün sonra yine ortaya çıkıyor.
Gates, 2022 Mart'ta Corona zirve okacak ve 2022 bitmeden Corona son bulacak demiş. Bakalım , inşaallah 2022 son olur
135 milyon lira hatta 175 milyon lira kar açıklasın RTA. Büyük sürpriz olur
Çok büyük
Enzimler ne durumda, benim aklım hep enzim de
Enzim lazım ülkemize. Şu kur seviyesinden enzim çok çok pahalı. ,
2 milyar USD lik enzim pazarımız var. Yerli biri bulsunda, kim bulursa bulsun.
Mevzu vatan ise gerisi teferruat
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yer İmleri