Sayfa 93/505 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 737 - 744 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    turk ilaç bu sefer covid hareketi yapmıyor

şirket farklı bir alanda ilaç geliştirmiş
    Adamlar ne güzel yerli ve milli ilaç geliştirmiş. Bizim buradaki 7/24 vatan, millet, bayrak diriliş masalları anlatan çocuk beğenmemiş.

Nedenini söyleyeyim. Adında TÜRK* var diye. Oldum olası hazetmediler bu kelimeden. Andımıza bile tahammül edemediler.

* T harfini büyük yazarsak daha iyi olur sanki ...

2. Şu anda borsada sistematik düşürülüyor. Dolar yükselişindeki rallide yoğun bir kredili alan olduda bu hareket ondanmı? En mantıklı açıklaması bu gibi. Öyle ise kredileri kurtarmak için bu satış biraz daha sürebilir ama çok sürmez 1700 gibi durur diye düşünüyorum. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    * T harfini büyük yazarsak daha iyi olur sanki ...
    Haklısınız, herkesten özür dilerim

4. Özellikle GLRYH tarafında ve RTA da dahil buna ciddi pirim beklentm var. Pozisyomu biraz ondan biraz bundan yaptım. Eğer kaptı kaçtı olmaz ise her iki şirket de bedelsiz sermaye arttırımı yapabilir.

GLRYH yıl sonu bilançosu ile neredeyse PD/DD 1 in altına inecek, FK derseniz o da güzel. Günü gelince kağıttaki baronlar, kaymağını yemek isteyecektir. RTA için de yıl sonu bilançosunda bir sürpriz bekliyorum, bu sessizlik iyi günlerin habercisi.

Buralardan mal verilmez. Dayanabilen dayanacak. Bugün kağıtlara yürüyenler o gün Murat Güler'i efsane diye yazacaklar. Zaten çoğu spek uşağı, kağıtlara alım gelmesin diye demedikleri kalmadı. Anaya bacıya hakaret etmek! Yanlış işler bunlar.

Düşüncelerim beni bağlar, yatırım tavsiyesi değildir, fikrimi paylaşıyorum. Satan satsın, elinde kağıdı olan kağıdı yerin dibine sokmakla kendi ayacığına sıkar.

Ya da belli bir odağa hizmet ediliyorsa, tamam; anlarım.

Ytd.

5. Patron zaten genel kurulda bedelsiz ihtimalinden bahsetmiş demişti arkadaşlar, olursa muhtemelen yüksek oranlı olur diye düşünüyorum. Zaman her şeyin ilacı. YTD

6. Adamlar komple piyasaya ayar veriyor. İsterlerse herşeyi yapabilirler diye çok önce söylemiştim. 1700 de endeks yataya geçer düşüş durur dedim o civarlara geldi bile. Bakalım duracakmı? Ya duracak yada tipik ayı piyasası olacak. Şu anki görünüm ayı piyasası gibi ama çok aşağı gelecegini sanmıyorum.

Aslında demin dolardaki günlük düşüş % 14 ü gördü. Yani isteseler daha fazla düşürebilirler ama volatilite oluşturmak istemiyor olabilirler. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Kanal dibinde tutunuyorlar.. Ytd..

8. Kanal dibinden çıkarsak GLRYH 2.90 ve RTALB 26 deneyebilir.. Ytd..

Sayfa 93/505 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •