Sayfa 111/1007 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Cuma günü iki baba kurum
    teb ve YF 400 milyon satışta idi
    Bugün de baba kurumlar satışta
    ama piyasa deli gibi yukarı gidiyor

Şortçular 1-2 günde ihya oluyorlar çünkü hesabı 1-2 günde kesiyorlar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. ABD Temsilciler Meclisi, Rusya'dan petrol ithalatı yasağı için yasa tasarısı hazırlıyor

WASHINGTON (AA) - ABD Temsilciler Meclisinin, Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya'ya
    petrol ve enerji yaptırımlarını da kapsayan bir yasa tasarısı üzerinde çalıştığı
    bildirildi.
    Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Meclis üyelerine gönderdiği mektupta,
    Rusya'ya yönelik yeni bir yasa tasarısı üzerinde çalıştıklarını kaydetti.
    Pelosi, mektupta, "Tasarımız, Rus petrolü ve enerji ürünlerinin ABD'ye ithalatının
    yasaklanmasını, Rusya ve Belarus ile normal ticari ilişkilerin feshedilmesini
    ve Rusya'nın Dünya Ticaret Örgütüne erişiminin yasaklanması için ilk adımların
    atılmasını içerecektir." denildi.
    Rusya'ya gümrük vergilerinin artırılması için de adımlar atacaklarını belirten Pelosi,
    Beyaz Saray'ın Ukrayna'ya yardım için Kongreden talep ettiği 10 milyar dolarlık
    ek fonu da onaylamak istediklerini aktardı.
    - Blinken'dan petrol yasağına yeşil ışık
    ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, NBC televizyonunda katıldığı bir programda,
    Rusya'dan petrol ithalatının yasaklanmasına yeşil ışık yaktı.
    Blinken, "Şu anda Avrupalı ortaklarımızla Rus petrolüne ithalat yasağı getirilmesi
    konusunda istişare içindeyiz. Tabii ki bunu yaparken de küresel petrol tedarikinin
    istikrarını korumaya çalışıyoruz." ifadesini kullanmıştı.
    Beyaz Saray, Rusya'ya uygulanacak petrol yasağına ABD'de son dönemde artış trendinde
    olan akaryakıt fiyatlarını iyice artıracağı gerekçesi ile çok sıcak bakmıyordu.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Avustralya, Çin’i "Rusya’ya karşı sessizliğini bozmaya" çağırdı

ANKARA (AA) - Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Çin yönetiminden, Rusya’nın Ukrayna’daki
    eylemlerine karşı sessizliğini bozmasını istedi.
    ABC’nin haberine göre Morrison, Avustralya’nın Sydney kentindeki Low Enstitüsü’nde
    yaptığı konuşmada, Çin’in dünyanın önemli güçlerinden biri olduğunu belirtti.
    Morrison, Çin yönetiminin, küresel barış ile istikrara katkı sağladığını savunduğunu
    hatırlattı.
    Rusya’nın eylemlerini kınama konusunda Çin’den gelecek seslere kulak kesildiğini
    söyleyen Morrison, "Ancak ürpertici bir sessizlik var." dedi.
    Avustralya Başbakanı, Çin’i bu sessizliği bitirmeye çağırarak, "Ukrayna’daki bu
    korkunç savaşın sona erdirilmesinde Çin’den daha büyük etkisi olacak bir ülke yok."
    ifadelerini kullandı.
    Putin’in küresel düzeni değiştirmek için şiddet yolunu seçtiğini savunan Morrison,
    Çin’in buna karşılık verme zorunluluğu bulunduğunu söyledi.
    Morrison, "Dünya, Çin’in küresel barışa, egemenliğe, toprak bütünlüğüne bağlılığına
    dair sözlerini uzun zamandır dinliyor. Şimdi Çin ve liderlerinin bunların sözlerden
    ibaret olmadığını gösterme zamanı." diye konuştu.
    Çin, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısını "işgal" olarak nitelemekten kaçınmış, Batı
    ülkelerinden Moskova’nın meşru güvenlik kaygılarına saygı duymalarını istemişti.

TARAFINI SEÇ DEMİŞ KISACA BENCE
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    suyun içindeki fiyatı kaçtı ben dışındakini biliyorum...

suyun içi uzmanı değilim...

228,000 shortlar 220,600 kapatıldı...

thy ve dolar longlar duruyor...

226,000 yerine koyduk biraz...

sekreterya not alsın...

gün gelince sen şöyle poz açmıştın diye söylersiniz...

5. Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Fazla yoruma gerek yok yani, bu havada düşmüyen endekis başka havada hiç düşmez. Düşmüyen endekis icat etmiş olmalılar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Fazla yoruma gerek yok yani, bu havada düşmüyen endekis başka havada hiç düşmez. Düşmüyen endekis icat etmiş olmalılar
    Çin atasözü zayıfken güçlü, güçlüyken zayıf gözük der.

Mevlana ise olduğun gibi görün ya da olduğun gibi görün der.

BIST'de Çin savaş sanatı geçerli.

Yabancı ülkelerde yatırım yapınca ballandıra ballandıra anlatan şirketler, oralarda durum sakat olunca aktifimize oranı virgülden sonra kaç hane ötede derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Bu CDS bence para musluğu. Eskiden IMF musluğu açar kapatırdı, şimdi parayı elinde tutanlar musluğu açıp kapatıyor.

Rusya'nın musluğunu kıstılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Yada tam tersi olur. Onların yeşil olduğu gün çakarlar. Gerçi fışkıran ve fışkırtan bir borsamız var
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 111/1007 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •