Arama sonucu : 8053 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XL

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Fazla yoruma gerek yok yani, bu havada düşmüyen endekis başka havada hiç düşmez. Düşmüyen endekis icat etmiş olmalılar
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Fazla yoruma gerek yok yani, bu havada düşmüyen endekis başka havada hiç düşmez. Düşmüyen endekis icat etmiş olmalılar
    Çin atasözü zayıfken güçlü, güçlüyken zayıf gözük der.

Mevlana ise olduğun gibi görün ya da olduğun gibi görün der.

BIST'de Çin savaş sanatı geçerli.

Yabancı ülkelerde yatırım yapınca ballandıra ballandıra anlatan şirketler, oralarda durum sakat olunca aktifimize oranı virgülden sonra kaç hane ötede derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu CDS bence para musluğu. Eskiden IMF musluğu açar kapatırdı, şimdi parayı elinde tutanlar musluğu açıp kapatıyor.

Rusya'nın musluğunu kıstılar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Yada tam tersi olur. Onların yeşil olduğu gün çakarlar. Gerçi fışkıran ve fışkırtan bir borsamız var
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Böyle bir düşünceye katılmak mümkün değil , Düşmesi gereken hisseler zaten düşüyor (Rusya olayından en çok etkilenen şirketler)
    Dünya realitesinin aksine hareket edersen , onlar çıkarken senin endekse -5 yaptırır ki ,bunun adına ayı veya boğa tuzağı değil, eşek tuzağı denilir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •