Sayfa 36/151 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Endeks vadeli hedef 127250 hedefte ya orayı görüp göçerticem bunu yada mevcuttan göçerticem ancak 4 saatlik dikme bar attığı için 127250 daha mantıklı.
    Endeks 30 çıkış işi benim gözümde bitmiştir endeks spot 4,238 i bugün itibariyle gördü 124744 noktasını ve akşam kapanışına çok dikkat etmek lazım bu rakamın altındamı kapatacak üstündemi.
    Eski günlerde radyodan maç anlatan sunucuların yaşattığı coşkuyu yaşıyoruz .

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    3,6860 gerçek gerisi hikaye şuan artık beyler ona göre ordaki tepki inanılmaz önemli artık o tepki bizi 3,80-3,86 ya götürecek oradaki satıcılar bize yakıt olacak asıl.
    Sevgili Ston,
    Sonrasında 3.6110 lara bir çekilme ve oradan da 3.80-3.86 demiştin hatırlarsan.
    Dolayısı ile bir kar satışından sonra yeniden 3.61-62 seviyelerinden pozisyon açmak güzel para bırakır.
    Hala bu fikirde olduğunu görüyorum haksız mıyım? Yani bir çekilme yaşanma ihtimali var mı hala 3.6880 seviyelerinden?
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

3. Ston bırak diğer cephelerde kurşun sıkmayı 63.80 e destek lazım..

4. Haydi geçmiş olsun ya burası yada 5,00 expofibo ama orası emtialarda olur yani zordur. Her türlü bu iş benim için finito cemaat.

127200 mükemmel maliyettir bana göre orayı görürse tamamdır benim için yaklaştıkça ufaktan çakarım bugün artık.
    Euusd lerin yarısını verdik maliyete yakından endekse yer açtım
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Sevgili Ston,
    Sonrasında 3.6110 lara bir çekilme ve oradan da 3.80-3.86 demiştin hatırlarsan.
    Dolayısı ile bir kar satışından sonra yeniden 3.61-62 seviyelerinden pozisyon açmak güzel para bırakır.
    Hala bu fikirde olduğunu görüyorum haksız mıyım? Yani bir çekilme yaşanma ihtimali var mı hala 3.6880 seviyelerinden?
    Trade tekniğiylede alakalı.
    İhtimaller üzerinden gidiyorum 3,6860 sonra 3,6110 geri geliş diyorum bu normal yapması gereken, hedef neresi 3,80-3,86 bölgesi işte trade tekniğinde 3,6860 dan sat 3,6110 satıştan çok sonra 3,80-3,86 bekle işi olmuyor. Düzeltmeyi yatayda da yapabiliyor bu sefer gidince arkasından baktırıyor o yüzden izleyip görmek ve uyum sağlamak daha mantıklı şuan için o yüzden sıfır işlemle bekliyorum 3,4910 dan beri 1 lot işlem açmadım usdtry de.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ston bırak diğer cephelerde kurşun sıkmayı 63.80 e destek lazım..
    Endeks tepeyi yapsın ağalar ordan çıkınca papua yeni gine parası almayacak herhalde reis sakin endeksi hallediyorum şuan :D

7. verin 127200 ü verin lan verinnnnn 3-4 aylık poz açıyorum bugün şaka maka devammmmm

8. Yemişim 50 puanını 127150 den tertemiz orta ve uzun vade short beyler .
    Haydi geçmiş ola Stop noktasına sonra bakarım şimdilik maliyetle ilgileniyorum.

Sayfa 36/151 İlkİlk ... 2634353637384686136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •