Sayfa 35/151 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Sistem Analiz

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Reis sana kalsa yaz sonu 3,35 lerdeydik yapma etme daha geçen cuma TDI da 3,52 deydik şimdi ters indikatör olma bana bak ahahah :D Hareketmi, o hareket gelir, gelir, yeterki benim istediğim yapı oluşsun sonrası tamamen tekniğe bakar rahat ol reis oranında ekmeğini yeriz inşallah.
    Ben Kötümser yatırımcı..

10. adam..

ahahahahaha..

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben Kötümser yatırımcı..

10. adam..

ahahahahaha..
    Ağbi paso negatif negatif nereye kadar bu gelecek ilerde inşallah 3,86 ya yok yok 3,35 diyeceksin cinnet ettireceksin forumu sonunda hahahahaha ekran başındaki milyonları zor tutuyorum bak ona göre ha ahahahahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Allah allahhh endeks spot 124744 gördü deyin bana gördü deyinnnn deyinnnnn
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4. Hadi aslanım endeks kaplanım endeks gör len şu spotta 124744 ü be görmesi lazım ya

TCMB bugün, 1 milyar 250 milyon dolar tutarında 1 hafta vadeli TL depo karşılığı Döviz depo ihalesi açtığını duyurdu.

İhalede faiz oranı dolar için yüzde 1.25, TL için yüzde 12.25 olarak belirlenmişti.

Döviz depo ihalesine 1.93 milyar dolarlık teklif geldi.

6. Sayın Stonhand,ons altın için alım seviyeniz neresidir acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Stonhand,ons altın için alım seviyeniz neresidir acaba?
    Onsu 1290 lardan satış verdim ben 2 kere.
    Şuana kadar da şuradan alınır demedim. Ekranda uzun vade gördüğüm çıktıkça sat diyor grafik bana nereye kadar ta ki 1090-1040-1025 bölgesine kadar buralarda alımı ancak düşünürüm.
    Öyle her analistin altın alın kenarda dursun dediği ortamda ben almam bunu.

8. Endeks vadeli hedef 127250 hedefte ya orayı görüp göçerticem bunu yada mevcuttan göçerticem ancak 4 saatlik dikme bar attığı için 127250 daha mantıklı.
    Endeks 30 çıkış işi benim gözümde bitmiştir endeks spot 4,238 i bugün itibariyle gördü 124744 noktasını ve akşam kapanışına çok dikkat etmek lazım bu rakamın altındamı kapatacak üstündemi.

Sayfa 35/151 İlkİlk ... 2533343536374585135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •