Sayfa 42/246 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 329 - 336 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Evet öğle molasindayken yazayım.. 3 oldu beni avlayamadi Usdjpy.. Ortalama yaparak kaçtım.. Çok şükür kapandi 130.40 dan hepsi

FX i sevmemin sebebi tehlike sanırım.. Yüksek adrenalin salgilatiyor bana..

Bir tek demo hesabımı patlattılar o da brnim ciddiyetsizligimden kaynaklı..

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Gbpnzd yi çok sevdim. Reel hesabımda 1.90 dan uzun pozisyon açım. 1.9130 hedefim. Ama kademeli kapaticam bu sefer
    Kapandi bunlarda. Yemin ediyorum en zevkli tradimdi. Hiç uğraştırmadi.. Gbpnzd ye odaklanicam artık. Ama long yonlu.. Kisa açarsam spreadden kaybederim hep.

Elimde evladiyelik eurusd ve gbpusd shortlar kaldı.. Onlarda az daha beklesinler. Düşüşe geçti çünkü..

Sevgiler

Selim bey sizden şöyle bir ricam var.. İşleme girdiğiniz yeri rakamsal olarak buraya yazarım misiniz?

Ben daha net takip etmek istiyorum enstrumaninizi..

Sl olduğunuz ya da tp olduğunuz seviyeyi de yazarsanız çmakbule geçer.. Ama bunlar cok gerekli degil. Sadece işleme giriş yerinizi enstrümanı takip etmek açısından istiyorum

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey sizden şöyle bir ricam var.. İşleme girdiğiniz yeri rakamsal olarak buraya yazarım misiniz?

Sl olduğunuz ya da tp olduğunuz seviyeyi de yazarsanız çmakbule geçer.. Ama bunlar cok gerekli degil. Sadece işleme giriş yerinizi enstrümanı takip etmek açısından istiyorum
    Günaydın,

Daha yeni uyandım. Cezmi bir türlü adam gibi çalışmama izin vermedi. Ameliyat yerinin üstüne oturamadığı için de baya acıdım ona ve onunla ilgilendim. Yani ben yattığımda saat 3 falandı heralde.

Yattığım yerden saçma salak işlemler yaptım ve bir iki defa da telefondan işlem yapmaya alışık olmamam yüzünden 25 PİP kaybım oldu.

Neyse, özet olarak, JPY paritelerinde zaten DÜŞÜŞ Trendi yönünde mevzileniyordum. Ama ortak ufak tefek tırtıkladım:

DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Evet öğle molasindayken yazayım.. 3 oldu beni avlayamadi Usdjpy.. Ortalama yaparak kaçtım.. Çok şükür kapandi 130.40 dan hepsi

FX i sevmemin sebebi tehlike sanırım.. Yüksek adrenalin salgilatiyor bana..

Bir tek demo hesabımı patlattılar o da brnim ciddiyetsizligimden kaynaklı..
    Psikolojik anlamda bu kadar dayanıklı olmanıza hakikaten hayranım. Ben 0,01 hacim yerine 0,03 hacim yanlışlıkla açtım diye kalp krizi geçirecektim sabah

USDJPY işlemlerinize gelince, benim bakış açımdan "düşen bıçağı tutmaya" çalışıyorsunuz. Ama Swing Trade açısından çok güzel bir yerden işleme girdiniz. Başarılı da oluyorsunuz, gerisi fasa fiso. Ha, aynı işleme ben girmiş olsam, telaştan allem edip kallem edip zararla çıkarırım kendimi (o yukarıda bahsettiğim yanlış hacim olayında da zarardayken 0,02 lik kısmını kapadım - halbuki işlem doğruydu).

Bundan sora hep JPY paritelerine odaklanalım. Ne güzel, gece de trend oluyor, gündüz de...

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331

İmkanım olursa elbette, benim işlemlerimin %90 'ı bekleyen emir şeklinde, yani öncesinde belirliyorum seviyeleri.

Şu an GBPJPY yeterince düşmüştür herhalde diye onu kenara aldım ve CADJPY bekleyen emir yerleştirdim.

D1 Grafikte: SATIŞ Trendi var. Analizin çöp olması için fiyatın geçmesi gereken seviye: 96,949

H4 Grafikte: ALIM Trendi var. D1 'de belirlediğim yönü Filtre olarak kullanıyorum: Yani H4 'teki bu ALIM sinyalini görmezden geliyorum ve olası SATIŞ şanslarına odaklanıyorum.

Bu doğrultuda aşağıya bir tane Bekleyen Satış işlemi yerleştirdim: (SELL STOP: 95,421 - SL: 96,399 - TP: Allah Ne Verdiyse)

Bu seviyeleri her H4 Mum tamamlanmasında güncelliyorum. Bir sonraki Mum saat 17:00 'de açılacak (benim brokerımda), dolayısıyla, o saate kadar arada bir "nolur nolmaz" dışında grafiğe bakmama gerek kalmıyor.

Son düzenleme : selym; 03-01-2023 saat: 14:39.

Sayfa 42/246 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •