Sayfa 29/246 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 225 - 232 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Gbpnzd yi çok sevdim. Reel hesabımda 1.90 dan uzun pozisyon açım. 1.9130 hedefim. Ama kademeli kapaticam bu sefer

Bu da benim kedim Bonibon

https://www.hizliresim.com/q96plqy

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Tramvaydayim...

Sizin kendi sayfanizda en son onerdiginiz şarkı caliyo kulaklikta...bilmem kaçıncı defa. Normalde radyoda falan dinlemiştim ama nalet olsun yüksek ses hic denemiştim.

Evden ciktigimdan beri yuruyen hoparlör gibiyim ��. Kulaklıklarım disari cok ses veriyo. Aksam haberlerde "maganda yine sınır tanımadı" diye görünürum.

USDJPY gelince...tahminim su yonde: double bottom mantigiyla milyoblarca insan dipte alim yapti. Onlar stoplanmadan fiyat asla yikari cikmayacak. Onun altina bi spike olmali illaki. (Tahmindir)(olabiliritesi yuksektir)

Hava cok güzel ��
    Evet aynısı benim başıma geldi Radyoda çok dinledim orali olmadim ama geçenlerde bir Cafede mekan sahibi yüksek sesle çaldı.. Büyülendim.

Hava gerçekten güzel.. Kulağına kulaklığını takıp sahilde ya da ormanda ya da kalabalik insan güruhu arasinda yürümek için fevkalade Ruh haline hangisi iyi gelirse..

Selim bey Usdjpy de bence de amaç milleti dökmek.. Çok art niyetli bir satış oldu. Gece izledim.. Israrla kafasına kafasına vurdular.. İzleyelim bakalım ne olacak

Tebrikler analizleriniz cok isabetli..

Ben artık pozisyonlarimi kendi sayfama yazayım. Arada uğrayın..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ben artık pozisyonlarimi kendi sayfama yazayım. Arada uğrayın..

Tabi ki uğricam...

Yeni geldim eve, bizimkilerin arpalarını verdim başladılar koltuktan koltuğa atlamaya...

Hava hala çok güzel, ufak bir deprem olmuş dışardayken. Apartmana girerken alt kattaki teyzeye rastladım. "İzmir alt üst olacakmış, öyle diyorlar" dedi. Kısır yerken bu konuyu tartıştılar herhalde

GBPNZD 'ye baktım, korkuttu beni. Ben değişikliklere karşı hep mesafeliyimdir böyle, alışkanlıklarımı değiştirmem baya zaman alır.

USDJPY 'deki işlemlere gelince, zaten SL seviyeniz belli değil miydi? Siz haftalık grafiğe göre işlem yaptınız, ve çok güzel bir yerden yaptınız işlemi. Para yönetim planını iyi ayarlasanız ve böyle gitseniz sırtınız yere gelmez. gerçi DEMO diye bandınız, biliyorum Ama DEMO bu anlamda tehlikeli bir şey. O "nasıl olsa DEMO" yaklaşımı insanın disiplin algısını törpülüyor.
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu da benim kedim Bonibon

https://www.hizliresim.com/q96plqy
    Çok tombiş, sımsıcak olur bu

Buna sarılarak ısınır insan

Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    ALIM İŞLEMİ için uygun teyidi aldım ve işleme girdim.

Risk edilen Miktar: 37 PİP (SL: 0,63162)

Hedef tahmini olarak çizdiğim D1 Trendline. Yaklaşık +80 PİP falan..

Gece boyunca düzeltme yaptı parite. SL seviyeme 1 PİP kala dönmüş Normalde bu kadar şanslı değilimdir. Bugün LOTO oynamalıyım

İkinci sinyal de gelince işleme ekleme yaptım (stratejimin dışına çıktım - içim hiç rahat değil)

SL Seviyesini güncelledim: 0,63153

Buradan 80 PİP falan almalıyım.

Neyse, son durum şu şekilde:

Sayfa 29/246 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz