Üstadım mesala bofa bu hareketleri ilk defamı yapıyor egeende,e herzaman yapmıyormu,abi pistte dans edene ayak uydurmak varken neden pembe hayallere gömülür insan,hayalin devam etsin tabiki,ama bu yolda yürürken yol üzerindeki nimetlerden ne diye faydalanmaz insan,değilmi ama.
Bir düşünelim,bofa hareket yaptığında ölüsü 500 kağıt marj açmıyormu lot başı,bu hareketler olurken 100 lot dönsen 50 bin kağıt eder,peki bu bofa manyağı ayda kaç defa böyle marj açıyor hesap etmek lazım.
Yatırımcı şu korkudan kurtulmalı bence (ben kurtuldum epey zaman önce,çok şükür) ben satarsam bedelsiz sermaye artışı gelirse.
E mübarek 24 yıldır gelmiyor,ee ya ben satınca gelirse.
Gelmezse ta mını mını mını dediydim ben kurtulurken.
Kendinize şu soruyu sorun,şu ortamda egeen bedelsiz sermaye artışı yapsa kaç tavan gider.?!
Bütün kriterleri göz önünde bulundurarak cevap verin kendinize (mesala benim kriterlerimden birisi hissenin dağınık olması).
Adet yerini bulsun,yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Her koyun kendi bacağından asılır,allah hepinize kalbinin ekmeğini yedirmeyi nasip etsin,amin.
Kendinize şu soruyu sorun,şu ortamda egeen bedelsiz sermaye artışı yapsa kaç tavan gider.?
bfren bedelsiz verdiğinde kaç tavan çektiyse en az onun iki katı!Elimde kent ve pkent vardı o zaman da verse ne olur vermese ne olur diyen çoktu!Şimdi de aynı şekilde egeen varMerak eden varsa server çökmeden önceki royal nickime baksın!
https://www.hisse.net/eforum/archive...p/t-37466.html
![]()
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Artık çip sorunu da kalmayacak inşallah otomotivcilerin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çip fabrikası kurulması için 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz.
Yer İmleri