Sayfa 237/606 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 4844 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Kaç sayfa yalan bu sayın Filozof?

Herşey yalan olup gitti birgünde,Pembe hayallerim soldu elimde,Bofa gitti egeen kaldı benimle
    Halimi perişan etti birisi.

Hojaaaam nolcek bu egeenin halı.

https://youtu.be/rswGwSexJa0?si=OyTs6slYkAY0EOWs

2.  Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Herşey yalan olup gitti birgünde,Pembe hayallerim soldu elimde,Bofa gitti egeen kaldı benimle
    Halimi perişan etti birisi.

Hojaaaam nolcek bu egeenin halı.

https://youtu.be/rswGwSexJa0?si=OyTs6slYkAY0EOWs
    Ben bütün şevkimi kaybettim.Cok soğudum. Ne yaparsa yapsın eski ilgimi çekemez,kısaca gazozun havası kaçtı. Gerçi memlekettin de havası kaçtı.Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Hopefeded Yazıyı Oku
    Ben bütün şevkimi kaybettim.Cok soğudum. Ne yaparsa yapsın eski ilgimi çekemez,kısaca gazozun havası kaçtı. Gerçi memlekettin de havası kaçtı.Selamlar.
    Sen akıllı yatırımcısındır hojaaam,izliyorum seni.güzel hareketler yapıyorsun sen işini bilirsin hojam.
    Memleket mes elesi biraz çetrefilli,dur daha yakında çile vergisi alır hökümet.bunlar iyi günlerimiz,da önümüzde kötü günler var,kötü günlerde geçecek inşallah,daha kötü günleri bile gösterir bunlar insanlara.

"Siz ne halde iseniz başınıza o şekilde idareciler gelir. Bir topluluk kendini duzeltmedikce Allah onlardaki hali duzeltecek değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,397
    Çok teşekkürler oldukça açıklayıcı oldu .

Alıntı Originally Posted by NergaL Yazıyı Oku
    IchiMoku indikatoru, diğer çoğu indikatorler gibi ortalamalara bakarak pozisyon gösterir.
    IchiMoku indikatorunu oluşturan kisi o tarihlerdeki 6 günlük Japon piyasasına göre ayarlamış.
    Ben aynı indikatoru 5 günlük piyasaya uyguladım.
    Güvenirim de.
    Sayfaya yorum yazdığım gün, fiyat önündeki bulutu alttan kesmek üzereydi.
    Bugün o bulutun içinde, önümüzdeki hafta yukarıya denemesini ve bulutun üstüne çıkmaya çalışmasını beklerim.
    Geri dönerse de destekler yine aynı grafikte.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,341
    adi komandit bir oluşum ile 14090dan bu hale getirenleri izleyecek misin spk?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Kendisine yakışan hareketi yapiyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,397
    Ağlak edebiyatı yapmaktansa, EGEEN in düşmesini yani yapılan spekülasyonu fırsata çevirmek lazım !..

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,341
    Yeşil Dönüşüm Destek Programı uygulamaya alınıyor, sadece imalat sanayisinde faaliyet gösteren Türkiye'de yerleşik sermaye şirketleri başvurabilecek

Türkiye'de iklim ve sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlayan, kaynak verimli ve düşük karbonlu üretimi amaçlayan yatırımların desteklenmesi amacıyla başlatılacak Yeşil Dönüşüm Destek Programı'nın uygulama esasları belli oldu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Yeşil Dönüşüm Destek Programı Uygulama Esasları Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Tebliğle, Türkiye'de döngüsel ekonomi yaklaşımıyla uyumlu, doğal kaynakları koruyan, iklim ve sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlayan, kaynak verimli ve düşük karbonlu üretimi amaçlayan yatırımların desteklenmesine yönelik yürütülecek programın uygulama usul ve esasları tespit edildi.

Buna göre, yatırımcı, tesis bazında yürüteceği yeşil dönüşüm uygulamalarını içeren yol haritası raporu hazırlayacak.

Yatırımcı yol haritası raporunda, başvuruda bulunduğu proje için miktarsal veya oransal olarak somut ve ölçülebilir iyileştirmeler içeren bir veya birden çok proje hedefi belirleyecek. Proje hedefi, enerji tüketimi, sera gazı emisyon miktarı, hava kirletici emisyon miktarı, karbon ayak izi, su ayak izi, ham madde tüketimi, atık miktarı, su tüketimi, atık su miktarı, atık su kirlilik yükü, tesis atıklarından geri dönüştürülmüş girdi miktarı gibi performans göstergeleri dikkate alınarak birim üretim başına oluşturulacak.

Belirlenen proje hedeflerine ulaşılıp ulaşılmadığı, mevcut durum ve nihai durum ölçüm bilgileri karşılaştırılarak değerlendirilecek.

- Başvuru süreci

Programa, sadece imalat sanayisinde faaliyet gösteren Türkiye'de yerleşik sermaye şirketleri başvurabilecek.

Bakanlık, Program kapsamında genel veya sektörel başvuruya yönelik çağrılar açarak çağrılar bazında koşullar ve süreler belirleyebilecek.

- Desteklenecek projeler

Desteklenecek projelerde, yol haritası raporunun uygun bulunması, program amaçlarına hizmet etme, ölçülebilir proje hedefleri içerme, yeşil dönüşüm uygulamalarına yer verme ve çağrıda yer alan şartları karşılama koşulu aranacak.

Değerlendirmeler, yol haritası raporunun yatırımcının yeşil dönüşüm sürecine ilişkin planlamalarını içermesi, dönüşüm uygulamalarının bu alandaki iyi uygulamalar dikkate alınarak oluşturulması, projenin sektördeki öncelikler, yenilikçi uygulama örnekleri ve yeni geliştirilmiş teknolojileri içermesi gibi kriterler doğrultusunda yapılacak.

Desteklenecek projeler, hedefleri gerçekleştirmeye yönelik yapılacak arazi-arsa alımı, bina-inşaat harcaması ile alınacak makine, teçhizat, teknoloji, yazılım ve donanım ile ölçüm, doğrulama, belgelendirme, etüt, test ve danışmanlık hizmetlerini içerebilecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 237/606 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •