Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Benim hayalin yanýna kimse yanaþamaz.
Karton da ayný satan çýkmýþtý ve olmaz diyen çoktu.
Bedelsizsiz defter deðeri baðlamýnda EGGUB de uðraþtým ve manyak zýplama yaptý ve spk bile daha dün krediliye kapadý.
Egeen de bazen ilk günün ertesi spk müdahale ediyor.
Patron stok mallarý dahil onuda alýrlar.Kartonda patron 2 kere çaktý son çakýþý durdurdu hisseyi ve o gün çaktým ben.
Hissede toplu bence.
Bryat da da vardým hep bir afra tafra oluyor sonra hisseler uçuyor.
Afyon hem bedelsiz hem bedellide uçtu.
Kent de bedellide uçtu.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kamyon otobüse bir þey yok mu?
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Otomotiv sektöründe üretim kapasitemizi yýllýk en az 1 milyon adede çýkarmayý öngören 5 milyar dolarlýk teþvik paketini devreye alýyoruz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bu kaðýtta da bu olay var gibiZeynel Beyden alýntýdýr!
xanthos_027
@xanthos_027
iki trader tahta yapýyormuþ. Birisi ben bir namaz kýlýp geleyim diye odadan ayrýlýyor ve mescide gidiyor. Oda da oturan trader bakýyor sürekli satýþ geliyor.
mescide gidiyor ki bizim namaz kýlan trader, elinde cep telefonu rüku da durur vaziyette ufak ufak satýyor��
Þu reklamý kullansa ne güzel iþ yapardý zaten kendisi de volvoya parça veriyor hem de freni!Pazarlama bölümü bunu nasýl kaçýrmýþ?
https://x.com/ononreklamlaar/status/...581312148?s=46
![]()
Ergin hojam valla akýllý adamsýn haaa,alttan yerine koyacan yine mallarý.![]()
Yer Ýmleri