Üstadým mesala bofa bu hareketleri ilk defamý yapýyor egeende,e herzaman yapmýyormu,abi pistte dans edene ayak uydurmak varken neden pembe hayallere gömülür insan,hayalin devam etsin tabiki,ama bu yolda yürürken yol üzerindeki nimetlerden ne diye faydalanmaz insan,deðilmi ama.
Bir düþünelim,bofa hareket yaptýðýnda ölüsü 500 kaðýt marj açmýyormu lot baþý,bu hareketler olurken 100 lot dönsen 50 bin kaðýt eder,peki bu bofa manyaðý ayda kaç defa böyle marj açýyor hesap etmek lazým.
Yatýrýmcý þu korkudan kurtulmalý bence (ben kurtuldum epey zaman önce,çok þükür) ben satarsam bedelsiz sermaye artýþý gelirse.
E mübarek 24 yýldýr gelmiyor,ee ya ben satýnca gelirse.
Gelmezse ta mýný mýný mýný dediydim ben kurtulurken.
Kendinize þu soruyu sorun,þu ortamda egeen bedelsiz sermaye artýþý yapsa kaç tavan gider.?!
Bütün kriterleri göz önünde bulundurarak cevap verin kendinize (mesala benim kriterlerimden birisi hissenin daðýnýk olmasý).
Adet yerini bulsun,yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr,allah hepinize kalbinin ekmeðini yedirmeyi nasip etsin,amin.
Kendinize þu soruyu sorun,þu ortamda egeen bedelsiz sermaye artýþý yapsa kaç tavan gider.?
bfren bedelsiz verdiðinde kaç tavan çektiyse en az onun iki katý!Elimde kent ve pkent vardý o zaman da verse ne olur vermese ne olur diyen çoktu!Þimdi de ayný þekilde egeen varMerak eden varsa server çökmeden önceki royal nickime baksýn!
https://www.hisse.net/eforum/archive...p/t-37466.html
![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Artýk çip sorunu da kalmayacak inþallah otomotivcilerin
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Çip fabrikasý kurulmasý için 5 milyar dolarlýk teþvik paketini devreye alýyoruz.
Yer Ýmleri