Sayfa 4/199 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
Arama sonucu : 1590 madde; 25 - 32 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM) tarafından 18 Aralık 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Kredi Anlaşmasının Tadili Hakkında açıklama yapıldı.
    Açıklamada Şirketin 26.01.2023 tarihli özel durum açıklamasında, Şirket ile J.P. Morgan Securities PLC arasında 300 milyon ABD Doları tutarlı ve 3 yıl vadeli bir kredi anlaşması imzalandığının duyurulduğu;

Söz konusu kredi anlaşmasının tadil edildiği, tutarın 100 milyon ABD Doları arttırılarak toplam 400 milyon ABD Doları’na yükseltildiği, vadesinin Aralık 2027’ye uzatıldığı ve yıllık faiz oranı SOFR+%3.95 olarak güncellendiği belirtildi.
    Ytd

Bu arada önceki yıllık faiz oranı SOFR+%5.60 idi 3 yıllıktı. Böylelikle hem borca 100 papel ilave oldu hemde yeniden yapılandırdı diye anlıyorum.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bugün ki mum güzel olmadı ama orta vade ortalamalar aşağı geliyor..gecen hafta 19,37 bu hafta 19,24 oldu bu güzel..teknik al vermedi ama biraz da biz acı çekelim demiştim.. hala al vermedi ortalamaların üstüne atamadık..
    Bugünkü mum öyle ama Haftalikta mum kötü durmuyor. Günlükte Bulut'un hala icindeyiz.
    En son arkaya yaslanın da demiştin 😊 ama emniyet kemerlerinizi takın dememiştin. Yaslanalim mı yaslanmayalim mı?
    Gelinin amcasından bir yıl uzatmalı, yeniden yapılandırmali bir yüzlük daha takmış gerdanina..
    Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugünkü mum öyle ama Haftalikta mum kötü durmuyor. Günlükte Bulut'un hala icindeyiz.
    En son arkaya yaslanın da demiştin 😊 ama emniyet kemerlerinizi takın dememiştin. Yaslanalim mı yaslanmayalim mı?
    Gelinin amcasından bir yıl uzatmalı, yeniden yapılandırmali bir yüzlük daha takmış gerdanina..
    Ytd
    Petkim’i olan endeksten korkmaz..endekse terste yapar belli olmaz.. biraz izleyelim mumları..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Petkim’i olan endeksten korkmaz..endekse terste yapar belli olmaz.. biraz izleyelim mumları..
    Evet korkmaz her şeye zaten öncesinden hazırdır. Eski bir Petkimci gibisiniz belli ki. 😊 ytd

https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=wTLnmCpzVePEWVnK
    Haktan dan beddualı kısımlarda dolaştığımız için gelsin..
    Dilerim Tanrı'dan gülmesin yüzün
    Gönlüne eş olsun, derdine üzül
    Huzura ermesin benliğin, özün
    Benden başkasını seversen eğer

Özleyen, arayan, soran olmasın
    Acılar bitmesin, çilen dolmasın
    Gönül yaraların deva bulmasın

Sevgiden, şefkatten mahrum kalasın
    Eşinden, dostun hep af alasın
    Cennetten kovulan tek kul olasın
    Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Bu beddua tutar mı tutar, tahtacı işlemiyor sanır. Ama gün gelir hesap döner!
    Haktan içinse ne demişler yorumlarda. Azrail bile canını almaya gelse şarkıyı bitirmesini bekler, öyle canını alır! Böyle güzel okunur mu yahu!
    Tahtacının kulaklarına küpe olsun hep çınlasın.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kapanan topikte kaldı. Alıntı yapamadım
    18.60 dan malları yerine koydum kolpaçi abi
    Alınca yazarım dediydim
    Aldığım fiyata geri verdim, içime sinmedi
    Bu takta beddua almış olanbilü, ondan mütevellit daha aşaları bekliycem malları yerine koymak için
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 4/199 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •