Sayfa 101/198 İlkİlk ... 519199100101102103111151 ... SonSon
Arama sonucu : 1578 madde; 801 - 808 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. 68.60 simdi 67.10
    akbank shortlara veda ettim . belki yukaridan yeniden acma firsati verir
    endeks shortlar duruyor akbank getirileri orayi biraz daha rahatlatti

11.568 e alis emri girdim
    bugun icin verirse kapatirim
    bugun vermezse tutarim
    endeksde testere ile hisselerin icerisinden geciyorlar suan icin ralli biraz zor gibi

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Elim hic longa gitmiyor
    11.53x uzerinde short acmak normalde tehlikeli ama ben bunun fake oldugunu dusundugumden dolayi short pozisyon actim 11.668
    makarnaya sos olmasi amaci ile birazda akbank shortladim
    aslinda usdtry de biraz atak olsa o zaman elim shorta gitmez
    Edit: son dakika 11.568 lere verdi pozisyon kalmadi
    gene herzamanki gibi sacmaladim shortlari erken verdim
    Son düzenleme : Culpable; 07-01-2025 saat: 18:02. Sebep: 11.568 e alis emri girdim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2. Bugün tuhaf şeyler oldu. 16 sonrası -%0,5 den artıya geçtik, bofa 2 milyar eksiden 1 milyar eksiye düşmütü. Muhtemelen bofa gün sonuna kadar alacak ve artıya geçecekti, günü de %1 civarı artı kapayacaktık. Ama devreye teb girdi, 2 milyar sattı, bofa da satışa döndü teb sonrası, alıştan vazgeçti. Günü o da 2 milyar eksiyle kapadı.

İşin tuhafı teb uzun zaman sonra vadelide ciddi long açtı, 14 bin long yaptı. Bofa ortalıkta gözükmedi vadeli tahtasında. Benim yapabildiğin tek makul açıklama, spota basıp vadelide mal aldı teb. 10 bin civarından 50 bin kadar long toplayıp, sattığı malları da yerine koymaya başlarsa beklediğimiz hareket başlar.

Bu arada emekli ve memura enf farkı dışında gram zam yapılmadı. Sırf bu durum bile borsaya %5 yaptırır ileriki günlerde, MŞ güçlü bir şekilde işin başında, ve reis mş ne derse onu yapacak gibi gözüküyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün tuhaf şeyler oldu. 16 sonrası -%0,5 den artıya geçtik, bofa 2 milyar eksiden 1 milyar eksiye düşmütü. Muhtemelen bofa gün sonuna kadar alacak ve artıya geçecekti, günü de %1 civarı artı kapayacaktık. Ama devreye teb girdi, 2 milyar sattı, bofa da satışa döndü teb sonrası, alıştan vazgeçti. Günü o da 2 milyar eksiyle kapadı.

İşin tuhafı teb uzun zaman sonra vadelide ciddi long açtı, 14 bin long yaptı. Bofa ortalıkta gözükmedi vadeli tahtasında. Benim yapabildiğin tek makul açıklama, spota basıp vadelide mal aldı teb. 10 bin civarından 50 bin kadar long toplayıp, sattığı malları da yerine koymaya başlarsa beklediğimiz hareket başlar.

Bu arada emekli ve memura enf farkı dışında gram zam yapılmadı. Sırf bu durum bile borsaya %5 yaptırır ileriki günlerde, MŞ güçlü bir şekilde işin başında, ve reis mş ne derse onu yapacak gibi gözüküyor.
    abi teb o zaman devreye girmedi
    bofa -2 iken, teb zaten -1,2 civarında idi..
    0 satışta değildi, sonra tekrar satışa dönülünce 500 milyonluk daha sattı

abi yurtdışından çok bağımsız hareket edemeyiz

yurtdışı için ise bende bu resim var

sp500'ün kasım 2023'ten bu yana yaptığı yükseliş... MATRİKS tarihinde bir İLK

1- böyle bir bolinger bandı açmayı daha kitap yazmamış (sarı daire içindeki alt bolingerin aşağı geliş miktarı ve geliş açısı çok manidar )

2- düzeltmeyede müsade etmediler, hemen tekrar yukarıya döndürdüler... (ağostos'taki bitcoin krizinide 2 günde bertaraf ettiler )

ez cümle: burada müzik çoktan bitti ve ortada oturacak çok sandalyede yok... herkeş ayakta kalacak

bu bolingeri bu hale getirmenin acısı kötü çıkacak

gerekçeyi üretemedik... gerekçe üretildiğinde tekniğin gereği yerine getirilecektir

çıtak dayu ile teknik analiz fakültesinde doktora tezimi bolinger bandları üstüne yapmışımdır

Alıntı Originally Posted by KPL Yazıyı Oku

var mı daha yukarısı sende?
    .
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yarım saat önce üst bolinger 101250 yi test etti, tekrar yukarı devam ettirmeye çalışıyor

yukarısını yaparsa bolinger çizdiğim şekli yapar

yanlız, bugün dahil oluşmuş olan bolingerin devamı (bu periyot kullanımında ) benim çizdiğim şekilde OLAMAZ (çok net yazarım, affitmem )

80 yıllık teknikçiyim ben öyle bir bolinger yapısı hiç görmedim

olursa ilk olur

o yüzden, yarınki bar açılışını beklemek lazım, matriks yarınki bolingeri nasıl çizecek

umarım düşündüğüm şeyi anlatabilmişimdir dayu
    100200'den 96000'e düştü kağıt % 6

5. Çıkarken zerre tınmadık çıtak, düşerken onlarla beraber mi düşeceğiz yani

Benim senaryom şubat sonuna kadar yurt dışı zirvede yatay takılır, sonra satışlar gelir. Biz de bu arada 13 binlere doğru mini gecikmiş rallimizi yaparız. Sonra yurt dışı ile birlikte 10-11 bin aralığına kadar düşebiliriz.

Bu arada bofa piyasayı alıyordu, teb 2 milyarın hepsini son bir saat satmadı, ama gün içi zirveden %1,5 satış gelirken satılar tebin satışları ile tetiklendi, bofa da eklenince son 1 saat sert şekilde 2 milyar sattı ikisi. Benim ekrandan gördüğüm otomatik satışlardı, sanki düşürmek için bilinçli satışlar, hiç ara tepki yaptırmadı, belki yarın da biraz satış gelir, arkasının geleceğini düşünmüyorum.

Gerçi sarı reis biraz bozdu yurt dışını, orada bahsettiğin tarzda tepeden dönüyoruz tarzı sert satışlar gelirse bizim içerideki planlar da sekteye uğrar tabi.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. 16.30 da teb 1.2 bofa 1.8 ekside idi
    bofa 700m mal aldi bu esnada teb de degisiklik yok idi
    teb 1.200
    bofa 1.100 oldu
    yaklasik 15 dakika bofa 1.180-1.120 arasinda gitti geldi
    sonrasinda satislar basladi
    bofa 2.2 teb 1.9 oldu
    yalniz ikisinin son satislari es zamanli idi ve yanilmiyorsam son 30 dakikada oldu
    ben basliga mesaj yazdigimda bofa -1.3 felandi

Dun bofa akbankda 7 milyon mal aldi
    bugun sabah acilisdan sonra 1.5m mal satti
    dondu geri aldi ve 1milyon + da idi
    gun sonunda -2 milyon

vadeli de kotu yerden kapatmis
    spot ykb 31 akbnk 64.50
    vadeli 11.51x
    takip ettigim rakamlar altlari hic hos olmaz
    ralli ihtimali bana gore zayif ama bu rakamlarin uzerinde kalirsak ralli umudu yesil kalir
    aslinda suan tam long acilacak yerdeyiz
    normal bir borsa olsa burdan %1 stoplu long olurdum ama stop patlatacagi icin elim longa gitmiyor

Çıkarken zerre tınmadık çıtak, düşerken onlarla beraber mi düşeceğiz yani

Benim senaryom şubat sonuna kadar yurt dışı zirvede yatay takılır, sonra satışlar gelir. Biz de bu arada 13 binlere doğru mini gecikmiş rallimizi yaparız. Sonra yurt dışı ile birlikte 10-11 bin aralığına kadar düşebiliriz.

Bu arada bofa piyasayı alıyordu, teb 2 milyarın hepsini son bir saat satmadı, ama gün içi zirveden %1,5 satış gelirken satılar tebin satışları ile tetiklendi, bofa da eklenince son 1 saat sert şekilde 2 milyar sattı ikisi. Benim ekrandan gördüğüm otomatik satışlardı, sanki düşürmek için bilinçli satışlar, hiç ara tepki yaptırmadı, belki yarın da biraz satış gelir, arkasının geleceğini düşünmüyorum.

Gerçi sarı reis biraz bozdu yurt dışını, orada bahsettiğin tarzda tepeden dönüyoruz tarzı sert satışlar gelirse bizim içerideki planlar da sekteye uğrar tabi.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Başlık sahibinin de kafası karışık galiba, uğrayıp biraz moral verir dedim ama, ortada yok. Dün baya umutluydu yükselişten

Çıkarken zerre tınmadık çıtak, düşerken onlarla beraber mi düşeceğiz yani

cevap için güzel düşüncelerim var abi ama uykum geldi...

ilk fırsatta yazacağım

https://www.youtube.com/watch?v=HFEN9C20ceQ

Sayfa 101/198 İlkİlk ... 519199100101102103111151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •