Sayfa 100/200 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon
Arama sonucu : 1593 madde; 793 - 800 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    elektirkli araba satışlarının toplam araba satışlarında payı halen <10%.. 2024 kasım itibariyle elektrikli otomobil pazarında togg %31 ile pazar lideri, tesla %12, sangyong%5 ve bmw %5, kalanı toplam 40 marka paylaşıyor.. fabrikası bile olmayan, tam bir yalan dolan olarak anlatılmış bulununan, 5 senedir kara propagandanın her cinsine maruz kalmış olan togg'un ilk tam satış yılında, yılı açık ara pazar lideri olarak tamamlaması görmek isteyenler için büyük ibretler içermekte, öyle değil mi ?? zira talep tarafında, halkın yarısı tam boykot uyguladı- togg almak mı şaka mı yapıyosun ?

https://x.com/eozpeynirci/status/186...128985/photo/1
    Ben elektrikli satışının bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum bizim ülkede.
    milyona yakın satış içinde elektrikli oranı gerçekten çok düşük kalmış.
    Elektrikli pazarında lider olması tabi ki başarıdır.
    Başkasını bilmem ben teknik proje gördüm mü tam desteği basarım.
    Zaten sayılı sayıda şirket sayılı sayıda insan bu işlerle uğraşıyor onları da küstürmenin hiçbir anlamı yok
    Togg başına atanan Gürcan bey doğru atamadır bence
    Atandığı gün de doğru atama demiştim projeyi de ilerletebileceği şekilde ilerletti

Teknik tarafta araçta ciddi bir sıkıntı duyulmadı
    Bundan sonra biraz satış pazarlama falan olması lazım sanırım

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    istanbul halkı bu adamın hakkını ödeyemez, onca engellemeye rağmen destan yazdı- yollar trafik temizlik toplu ulaşım park bahçe vs mükemmel işler yaptı.. şimdi de suriyenin restorasyonuna talip olmuş, yakışır bence.. adına konuştuğu ibb mi imamoğlu inşaat mı tam anlamadım ama farketmez.. imamı çekemiyorlar

imamoğlu de diyo bu konularda diye baktım bulamadım bi şey, mesela apo'nun ev hapsine terfi etmesi yahut çıkıp mecliste dem parti grubuna hitap etmesi üzerine bi şey demiş mi diye bulamadım.. geçen hafta yeni bi kent lokantası açmış, orda beyanatı var açlık ve yoksulluk sınırları üzerine.. apo yahut suriye üzerine bir cümle kurmamış

haklı tabii ekrem başkan, ne desin şimdi ?? nasıl bi çözümleme yapsın ? aşağıdaki 2023 ve 2024 oy sayılarından anlaşıldığı üzere, hdp (ysp- dem vs) oyları üzerinden kazanabilmiş başkanlığı tekrardan, hem de zafer ile.. 2023 genel seçimde hdp-tip ortaklığı 1.27 milyon oy almış, 853 bini hdp 420 bini tip.. belediye seçiminde hdp aday çıkarmış, bu aday 183 bin oy almış, yan hdp'den imamoğluna gelen katkı 670 bin hdp+ 420 bin tip oyu.. imamoğlu kaç ou fazla almış genel seçimdeki chp+iyi oylarına ek? 630 bin- alabileceği oydan 0.5 milyon eksik almış aslında.. kazanmasını sağlayan ana faktör 1.4 milyon cumhur seçimeninin sandığı boykot etmesi, ikincisi de hdp blok 700 bin oyu alması.. boykot olduğu durumda bile bu 700 bin hdp blok olarak cehapeye vermek yerine blok olarak akapeye vermiş olsaydı, yine kaybediyormuş imamoğlu..

url=https://hizliresim.com/fwdi7sh][/url]

bu aritmetikte kürtçü oylarını kaybetmek gibi bi lüksü olamaz ekrem başkanın, şimdi önder apo ev hapsine çıksa, seçime ve seçilme hakları iadee dilse, ordan ara seçimde hakkari millet vekili olarak meclise girip dem partinin başına geçse, bu partinin ömrü hayatında ilk defa kandil ağalarının buyruklarına karşı söz söyleyebilecek bir parti başkanı olmuş olur.. bu ihtimal ekrem başkanın uykularını kaçırıyor tabii, o yüzden şimdilerde belediye faaliyetlerine ağırlık verirken görmeye devam ederiz bi süre daha

öte yandan kürtçü oyuna muhtaç kalmadan bş seçimi kazanmış bi başka aktör var cehape içinde, onu yıpratacak sosyal medya operasyonları deneyebilir öbür taraf

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    imamoğlu geçen hafta yeni bi kent lokantası açmış
    kent lokantalarının günlük kapasitesi ne kadar diye arıyorum googgle doğru dürüst bi cvp getiremiyor, mesela aşağıdaki fondaş medya haberinde 2022'den 2023 sonuna kadar 1 milyon 820 bin diyor, haberin detayında 2023 tam yıl boyu 1.610 bin kişinin yemek yediği anlaşılıyor, yani günde 4.400 kişi yemek yiyebilmiş..

2024 yılında 5 tane daha açılmış toplam 14 adet olmuş lokanta sayısı ve günlük tahmini 6-7 bin kişi yemek yiyebiliyor 40 TL mukabili.. istanbul nüfusunun %0.04 kısmı bu hizmetten faydalanıyor, bence imamoğlu belediyesi bu hizmetleri doğru dürüst anlatamıyor, kendi reklamnını yapamıyor.. kent lokantaları tekrar tekrar anlatılmalı, sözcü tv öğlenleri canlı bağlanmalı .. icraat konuşur, imam cb olunca ülkenin yapacağı atılımı hayal etmekte zorlanıyorum

4. Elim hic longa gitmiyor
    11.53x uzerinde short acmak normalde tehlikeli ama ben bunun fake oldugunu dusundugumden dolayi short pozisyon actim 11.668
    makarnaya sos olmasi amaci ile birazda akbank shortladim
    aslinda usdtry de biraz atak olsa o zaman elim shorta gitmez
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Elim hic longa gitmiyor
    11.53x uzerinde short acmak normalde tehlikeli ama ben bunun fake oldugunu dusundugumden dolayi short pozisyon actim 11.668
    makarnaya sos olmasi amaci ile birazda akbank shortladim
    aslinda usdtry de biraz atak olsa o zaman elim shorta gitmez
    bence, short çok tehlikeli bi söylem

ralli moduna girmiş durumdayız

6. vadeli grafigi bazen yaniltici olabiliyor
    suan vadeli grafigine gore kirilim mevcut ve hedefi yaklasik %10 gozuksede xu30,xu100,Akbank ykbk vs vs bunlara bakarsak bir kirilim yok
    %10 luk bir ralli moduna girdik demek icin xu100 un 10.250 ,akbank 67.20-67.30 uzeri kapanis yapmasi lazim
    akbank 6 gundur zorluyor ama uzerine atip kapanis yapamiyor

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bence, short çok tehlikeli bi söylem

ralli moduna girmiş durumdayız
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    vadeli grafigi bazen yaniltici olabiliyor
    suan vadeli grafigine gore kirilim mevcut ve hedefi yaklasik %10 gozuksede xu30,xu100,Akbank ykbk vs vs bunlara bakarsak bir kirilim yok
    %10 luk bir ralli moduna girdik demek icin xu100 un 10.250 ,akbank 67.20-67.30 uzeri kapanis yapmasi lazim
    akbank 6 gundur zorluyor ama uzerine atip kapanis yapamiyor
    grafiklik pek bi şey yok bence, teknik analize fazla yüz verilecek zamanlarda değiliz.. diyelim pazartesi/salı biraz satış geldi- short kazandırdı, pekk bi ehemmiyeti olmaz, aylardan ocak ve ralli modu on, short yapayım derken bir haber gelir %2-3 gap yiyebilirsin, tersi yönde yani eksi gap riski çok daha düşük

şimdi 2 hafta pek bi gündem yok, sonra trump mazbatayı alacak, tcmb faiz indirimi 23.oca, ertesi gün akşam moodys not artırımı, bi hafta sonra fitch not artırımı.. sonra yıllık bilançolar başlayacak, bunlar enflasyon düzeltmeli son bilançolar olacak, yani açıklanan her bilanço bir daha böyle kötü bilanço gelmeyecek zinhar

8. yukarı trend gün gün momentum kazanacak gibi gözüküyor, yarın 11.300 yukarı aşacak, son 5 ayın en yükseği geçilmiş olacak, ath yükseği olan 12.250 geçilmesi de bi kaç haftadan fazla süre almaz..

30-endeks hisselerinden dengeli bi portföyle kredili pozisyonda fazla kıpraşmadan devam.. kıpraştığın an algoların dikkatini çekebilirsin zira.. kalın mal- hareketsiz devam

Sayfa 100/200 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •