Sayfa 565/612 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    EGEEN forum u her zamankinden daha kalabalık ve küfür edenler ile satınılması gerek diyenler oldukça fazla . Ağlayanların sayısı arttı ise ya kumpas vardır yada MAL gerçekten ucuzdur . Her iki halde de alınması toplanması uyunması gerek . 3. Qtr Bilançoyu görmeden karar vermem . Patron Şirkete 35 Milyon dolar yatırım yapmış fiyat düşük diye yada düşecek diye satmak pek akıl karı gelmedi bana .
    Söyleyin patrona 14600 TL yapsın ok !..
    Ne oldu 1. ceyrek kotu gelince onceki paylasimlarinizda 2. ve 3. ceyregi gormek gerek diyordunuz. Sanirim 2. ceyrekten xe umidi kestiniz mi 3. ceyrek demeye basladiniz.
    Umut bitmez. Baktiniz olmadi 4. ceyrek. Daha olmadi 2026 ilk ceyrek...
    Değerli paylasimci konkordatodan yeni cikan her tarafi borc olan sirket hissesi bile hem egeen kadar dusmedi hem de cikisi egeenden daha cok.
    Burasi BİST...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Başına kaza bela felaket gelen insanlar hep başkasını suçlar,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,379

⚡ Hangi Durumda Hangisi?
    • Araç üreticisyseniz veya binek/otonom araç üretiminde çalışıyorsanız:
    Bosch’un entegre, gelişmiş sistemleri (ABS/ESP/brake‑by‑wire) çok daha uygun olacaktır.
    • Ticari araç üreticisi veya ağır vasıta operatörüyseniz:
    Ege Fren’in kampanalı ve disk çözümleri, ticari araç fren uygulamaları için optimize edilmiş, yüksek performanslı ve yerli tedarik avantajına sahiptir.
    • Servis & yedek parça ihtiyacınız varsa:
    Bosch’un global servis ağı avantaj sağlarken; Ege, Türkiye pazarında güçlü yerli destek ve maliyet avantajına sahip.

Özetle: Bosch, yüksek teknoloji ve geniş uygulama yelpazesiyle dünya çapında bir lider profili sunar. Ege Fren ise ağır vasıta frenlerinde güçlü yerli çözümler, mükemmel OEM ilişkileri ve yerel yedek parça desteğiyle öne çıkar.

İhtiyacınıza göre daha özel teknik detay ister misiniz? (örn. disk yüzey kaplama, fren mesafesi testleri vb.)
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,379
    İşte Bosch fren sistemleri ile Ege Fren sistemleri arasındaki kapsamlı karşılaştırma:

Bosch Fren Sistemleri
    Tarihsel lider ve yenilikçi
    1927de pnömatik servo fren, 1978de ABS, 1986da ASR (çekiş kontrol), 1995te ESP® gibi önemli teknolojiler geliştirdi
    90 yılı aşkın tecrübe boyunca sayısız patent ve yenilikle otomotiv emniyetine yön verdi
    BrakeWire teknoloji
    Mekanik bağlantı olmadan, elektrik/hidrolik aktüatörlerle fren fonksiyonu sağlanıyor. Uzun mesafe ve aşırı iklim testlerinden geçti
    Otonom ve elektronik olarak kontrol edilen araçlar için ideal.
    Uzmanlık alanı
    Binek araçlardan ticari araçlara kadar geniş uygulama yelpazesi. Komple sistem çözümleri (ABS, ESP, ASR, servo fren vb.) ve bakım servis hizmetleri sunuyor

Ege Fren Sistemleri
    TürkAmerikan ortaklığı ile ağır vasıta odaklı üretim
    1987de kurulan Ege Fren, Bayraktar Grubu ve Meritor/Cummins ortaklığıyla İzmirde iki fabrikada kampanalı ve disk frenler üretir
    Scania, MAN, DAF, Volvo gibi global ticari araç markalarına OEM tedarikçisi olarak üretim yapıyor
    Ürün portföyü
    Havalı disk frenler, Kamlı kampana frenler; yüksek sürtünme malzemesi, uzun bakım aralığı, çift pivot pim vb. ile dayanıklılık ve performans ön planda
    ArGe merkezine sahip; sürekli validasyon ve test yapıyor
    Pazarlama ve yedek parça ağı
    TVS, Lumag, Frasle gibi dünya markalarının Türkiye distribütörü; aftermarket (yedek parça) desteği geniş

https://www.fras-le.com/eu-en/notici...ticari-araclar
    Son düzenleme : Filozof; 01-07-2025 saat: 13:02.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,379
    BFREN (Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.) ve EGEFREN (Ege Fren Sanayi ve Ticaret A.Ş.) karşılaştırması:
    BFREN:
    Hisse senedi fiyatı: 25.06.2025 itibarıyla 153,50 TL. 5
    Piyasa değeri: 18.807.250.721 TL. 5
    Özsermaye: 313.024.675 TL. 5
    Net kar: 14.647.627 TL. 5
    EGEFREN:
    Üretim: İzmir merkezli olup, iki fabrikası ve Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 4
    Ürün yelpazesi: Ticari ve endüstriyel pazarlar için fren sistemleri ve otomotiv bileşenleri üretmektedir. 4
    Karşılaştırma: BFREN, hisse senedi fiyatı ve piyasa değeri açısından EGEFREN'den daha yüksek değerlere sahiptir. Ancak, EGEFREN'in üretim ve ürün yelpazesi açısından daha geniş bir kapsamı olduğu görülmektedir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,379
    Bfren piyasa değeri 19.995.721.939 öz sermaye 313.024.000
    egeen piyasa değeri 23.475.000.000 öz sermaye 6.713.344.000

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,379

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,400
    2. 3. ve HATTA her çeyrek bir öncekinden iyi gelmeli !..
    Ben de bir soru sorayım bari .
    Patron siz olsaydınız 35 Milyon dolar borçlansaydınız ne yapardınız ?
    Genellikle benim sorularıma cevap vermezler de gene de sorayım dedim.
    Bırakın benim dediklerimi ben devamlı buradayım 19 K lardan satan da benim.
    HAtta açık açık yazan da benim. Sizin öneriniz nedir kol mu keselim.
    SAtalım mı ?

Alıntı Originally Posted by Dalaman Yazıyı Oku
    Ne oldu 1. ceyrek kotu gelince onceki paylasimlarinizda 2. ve 3. ceyregi gormek gerek diyordunuz. Sanirim 2. ceyrekten xe umidi kestiniz mi 3. ceyrek demeye basladiniz.
    Umut bitmez. Baktiniz olmadi 4. ceyrek. Daha olmadi 2026 ilk ceyrek...
    Değerli paylasimci konkordatodan yeni cikan her tarafi borc olan sirket hissesi bile hem egeen kadar dusmedi hem de cikisi egeenden daha cok.
    Burasi BİST...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 565/612 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •