Sayfa 564/597 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon
Arama sonucu : 4771 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Benim canımı satmasından çok ,bugün bu şekilde yapmasına sıkıldım.Saygılar tabi büyüklerin vardır bir bildiği.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    Patron mal satmıyor Mal satacağım diyor buna kargalar da gülüyor tabi. Patron mal filan satmaz satacak olsa 18 000 Lerden verir idi. KAndırmayın kendinizi. PATron sadece tabelaya satacağı malı koydu. Satmak için fiyatı çıkaracak , Yapsın 14200 TL istediğine satsın . Yanlız unutmayın patron fabrikayı bitirdi 6 ayda bir 700 Kusd borç ödüyor ve satış 2030 a kadar anlaşması da cebinde. Ben buradan bir anlam çıkarabiliyorum. PAtron spek el ele eylemde !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Dün yapılan satış neden 18 bin de yapılmadı. Birincisi ortam bugün uygun, 18 binden düşen 7 binde çok rahat alıcı bulur ve buldu da, ikincisi o gün para lazım değildi, vaziyet kötü %100 faiz oranı ile kredi almaktansa kendi hisse mi satarım daha iyi. Şimdi şirketin yapması gereken %30 kadar bir payı işlem gören tipe çevirmektir. Elbette bu yolu tercih etmesini istemeyiz.

4. Şuanki piyasa değeri 572 milyon dolar. Bence normal pahalı değil. Şirketlerde enflasyon muhasebesi yüzünden tüm değerler net görülemez. 945 bin lot işlem görür tipe dönerse 7 binden 6,5 milyar tl kaynak demektir.

5. Burada en sevdiğim, en gerçekçi, ne doğru tespit ve en uygun terim "(Y)ALIYORUM"!

Her okuduğumda o kadar gülüyorum ve doğru buluyorum ki!

Yalan dolanlara itibar etmemek en güzeli!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,272
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Dün yapılan satış neden 18 bin de yapılmadı. Birincisi ortam bugün uygun, 18 binden düşen 7 binde çok rahat alıcı bulur ve buldu da, ikincisi o gün para lazım değildi, vaziyet kötü %100 faiz oranı ile kredi almaktansa kendi hisse mi satarım daha iyi. Şimdi şirketin yapması gereken %30 kadar bir payı işlem gören tipe çevirmektir. Elbette bu yolu tercih etmesini istemeyiz.
    Masal dinlememiş çocuklar büyüyünce kendi resmini bile cetvelle çizer.Bize masal anlatanların da güvenilir olması lazım iki fabrika tek oldu yatırım yapıldı fondu dondu ihracat idi global müşteri anlaşma vs!Adama demezler mi bu kadar cefayı niye çektiriyorsun sana inanan yatırımcına!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    EGEEN forum u her zamankinden daha kalabalık ve küfür edenler ile satınılması gerek diyenler oldukça fazla . Ağlayanların sayısı arttı ise ya kumpas vardır yada MAL gerçekten ucuzdur . Her iki halde de alınması toplanması uyunması gerek . 3. Qtr Bilançoyu görmeden karar vermem . Patron Şirkete 35 Milyon dolar yatırım yapmış fiyat düşük diye yada düşecek diye satmak pek akıl karı gelmedi bana .
    Söyleyin patrona 14600 TL yapsın ok !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,272
    eli ayağı kırılasıca dün ve geçen cuma satmasaydı şu 10.080 olan endekste egeen de en az 10.000 olurdu!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 564/597 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •