Sayfa 578/587 ÝlkÝlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon
Arama sonucu : 4693 madde; 4,617 - 4,624 arasý.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Baba 14 bin civarýndan sattý. Oðul 7 bin lerden.
    Baba, oðul ve kutsal ruh üçgeninde neler oluyor acaba.
    Bilinmezlik güzel can sýkýyor. Yatýrýmcýsýný bilgilendirmeyen patronlar öcü.

Para ölene lazým deðil. Kalana bir miktar lazým. Bir miktar paramýzý kaybettik. Bir miktar ah ediyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    19 000 den satsanýzda satmayýp tutsanýz da 7000 TL den almanýz lazým .
    Burada duracaksa 2 sene dursun hatta 5 sene dursun ben ucuz fiyattan alýrým.
    Patrona sövdükçe artan bir hisse yoktur kýzan baðýran çoðaldýkça hisse ucuzlamýþ demektir.
    Yani Madem ucuz veya ucuz kalacak bu hisse toplayýn toplayýveren gari !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alýntý Originally Posted by Baygeorge Yazýyý Oku
    Patrona sövdükçe artan bir hisse yoktur kýzan baðýran çoðaldýkça hisse ucuzlamýþ demektir.
    Ýki sene, bes sene duracaksa neden simdi alayým. Kar yapýlacak onlarca hisse var. Para mý bosu bosuna buraya niye baðlayým . Sýfýr faizle paramý patrona mý vereyim. Nasýl mantýk bu anlamadým.
    Ayný tarihlerde üç hisse aldým. Egeen -18,
    diðer iki hissemden biri Tupras 126'dan aldým simdi 148, diðeri ekgyo 15'ten aldým þimdi 19 küsür.
    Kusura bakmayýn fiyat verdigime. Kimse icin bir yonlendirme degildir.

CPH2125 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,377
    Hiç sýkýntý yok hatta sen sat 4.5 sene sonra al, Sanki ben 5 sene duracak garantisi vermiþim gibi hesap yapma ortak. Ben durur ise dedim . Sen konuyu deðiþtirip sýfýr faiz le patrona para mý vereyim diyorsun. Ben durur ise diye bu cümleyi kullandým yani demem o ki patron/Spek ortaklýðý ezdi ise ( ki ezdi ) fiyat 19 000 den 7000 e geldi ben buralardan paçal yapýyorum diye yazdým. Ben gene de satarým diyorsan elini tutan yok sat ama 5000 TL olacaðýnýn garantisi de yok. Ben diðer hisselerime göre en ucuz hisse EGEEN Kaldý diye yazdým . bende ki analiz bu þekilde !..
    19200 TL olduðu zaman buralardan satýlýr diye yazmýþtým vebal alma dediler Þimdilerde 7000 civarý oldu titretiyor diye yazýyorum gene kýzanlar var ben alýyorum 12 Kasým a kadar da alýrým siz almayýn hatta buna da vebal diyenler satsýn .

Dip NoT : Yeni fabrika da kar ortaya çýkýnca Pd/dd ve Favök/Öz VArlýk oranlarý yeniden yazýlacak.
    EGEEN 12 Kasým 2025 e kadar buralarda oyalansýn bana yeter tek kalem gene egeenci olurum !..

Sn DAlaman 10 yýllýk 5 yýllýk 3 yýllýk verileri karþýlaþtýrýn bakalým hangi kaðýt geçmiþte daha çok kazandýrmýþ bizde ona göre yatýrýmlarýmýzý yönlendirelim. Bu karþýlaþtýrýlan verileri paylaþýn görelim hangi hisse yatýrýmcý dostu imiþ.

Alýntý Originally Posted by Dalaman Yazýyý Oku
    Ýki sene, bes sene duracaksa neden simdi alayým. Kar yapýlacak onlarca hisse var. Para mý bosu bosuna buraya niye baðlayým . Sýfýr faizle paramý patrona mý vereyim. Nasýl mantýk bu anlamadým.
    Ayný tarihlerde üç hisse aldým. Egeen -18,
    diðer iki hissemden biri Tupras 126'dan aldým simdi 148, diðeri ekgyo 15'ten aldým þimdi 19 küsür.
    Kusura bakmayýn fiyat verdigime. Kimse icin bir yonlendirme degildir.

Son düzenleme : Baygeorge; 10-07-2025 saat: 15:57.

5.  Alýntý Originally Posted by Baygeorge Yazýyý Oku
    Hiç sýkýntý yok hatta sen sat 4.5 sene sonra al, Sanki ben 5 sene duracak garantisi vermiþim gibi hesap yapma ortak. Ben durur ise dedim . Sen konuyu deðiþtirip sýfýr faiz le patrona para mý vereyim diyorsun. Ben durur ise diye bu cümleyi kullandým yani demem o ki patron/Spek ortaklýðý ezdi ise ( ki ezdi ) fiyat 19 000 den 7000 e geldi ben buralardan paçal yapýyorum diye yazdým. Ben gene de satarým diyorsan elini tutan yok sat ama 5000 TL olacaðýnýn garantisi de yok. Ben diðer hisselerime göre en ucuz hisse EGEEN Kaldý diye yazdým . bende ki analiz bu þekilde !..
    19200 TL olduðu zaman buralardan satýlýr diye yazmýþtým vebal alma dediler Þimdilerde 7000 civarý oldu titretiyor diye yazýyorum gene kýzanlar var ben alýyorum 12 Kasým a kadar da alýrým siz almayýn hatta buna da vebal diyenler satsýn .

Dip NoT : Yeni fabrika da kar ortaya çýkýnca Pd/dd ve Favök/Öz VArlýk oranlarý yeniden yazýlacak.
    EGEEN 12 Kasým 2025 e kadar buralarda oyalansýn bana yeter tek kalem gene egeenci olurum !..

Sn DAlaman 10 yýllýk 5 yýllýk 3 yýllýk verileri karþýlaþtýrýn bakalým hangi kaðýt geçmiþte daha çok kazandýrmýþ bizde ona göre yatýrýmlarýmýzý yönlendirelim. Bu karþýlaþtýrýlan verileri paylaþýn görelim hangi hisse yatýrýmcý dostu imiþ.
    Hep yanýltýcý bilgi veriyorsunuz. Bir kere egeen tarihinde hicbir zaman 19.200 olmadý. Ayrýca 19200 geldi satým yeri dediginize ve buna karsý vebal alýyorsunuz buradan satýlmaz sekli de bir yorum burada gormedim.
    Polemik yapmak istemiyorum ve bos yorumlarla burayý mesgul etmek istemiyorum.

6.  Alýntý Originally Posted by Baygeorge Yazýyý Oku
    Yeni fabrika yatýrýmý yapmýþlar, baba 1 sene önce 14.0000 lerden satmýþ, oðlu neredeyse 2 katý hisseyi 1 sene sonra 7.000 lerden satmýþ, ne düþünürsün BYGEORGE bu patronlar hakkýnda ? Ben söyliyim size BÝST’deki þirketlerin patronlarý arasýnda açýkara en ahlak yoksunlarýdýr. Aksini iddaa ediyormusun ? YTD

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,377
    Doðru laf a diyecek bir þey yok . Firma kurumsal deðil yaptýklarý etik deðil. Ahlaki boyut yerlerde sürünüyor .
    Aþaðýdaki grafiðe verilen temettü de eklenecek olur ise 19 000 Bulunacaktýr

Ayrýcas Sn Dalaman aþaðýdaki grafikteki fiyata yine grafikte T ile gösterilen temettüleri de eklerseniz
    Eski bahsettiðim 19200 TL fiyatý bulursunuz !..

19200 TL fiyatý EGEEN forum üyelerinede sorarsanýz fiyatý size teyit edeceklerdir .

Alýntý Originally Posted by Hedef2019 Yazýyý Oku
    Yeni fabrika yatýrýmý yapmýþlar, baba 1 sene önce 14.0000 lerden satmýþ, oðlu neredeyse 2 katý hisseyi 1 sene sonra 7.000 lerden satmýþ, ne düþünürsün BYGEORGE bu patronlar hakkýnda ? Ben söyliyim size BÝST’ deki þirketlerin patronlarý arasýnda açýkara en ahlak yoksunlarýdýr. Aksini iddaa ediyormusun ? YTD

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    7,377
    Panjiva bilgileri ile satýþ yapýlan paletleri ve aðýrlýklarý ile satýþ bilgilerine vakýf olan arkadaþlarýn mümkün ise bunu paylaþmasýný rica ediyorum .

Sayfa 578/587 ÝlkÝlk ... 78478528568576577578579580 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •