Sayfa 29/66 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 522 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop LXVI

İbretlik Ü dönüşleri nasıl anlamalıyız?????

https://x.com/ismailsagir29/status/1944878791052156976

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. haa tamam işte..ben de diyorumki, kısa vade analiz yapan orta uzun vade analizi de yapar..emme sen benim aylık analize laf ediyorsun..
    kurnazsın..çünkü benim dediğim yola geleceksin..biliyorsan şayet..
    ben haftalıkların al verdiğini de yazdım..emme tuzak olması gerektiğinide yazdım..ben farklı şey diyorum..sen para kazandım bak diyorsun..ben sana paramı gösteriyorum len..ayıp ya..çocuk gibisin..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Biri üzgündü. MAKTK almış geçen aylarda 12'den. Kâr görünce satarım demiş, 12.50'den satmış. Hisse o sattığından beri tavan tavan gitmiş. Ekip biraz İsrail-Suriye gerginliğinden, biraz stopajdan, biraz Trump'tan, bizim faiz indiriminden bahsetti. En son ölümden bahsedip ayrıldı masadan
    Azda olsa Kâr yazmış niye üzülüyor ki tek abi
    2 senedir suyuniçinde 23 tl maliyetle petoşta bekleyenin halini aklına getirsin, beterin beteri var der haline şükreder
    Hamdım Piştim Yandım

4. bak paramı gördünmü..yaa ben bildim kazandım, ülese ben haklıyım diyorsun..çocukmusun sen..bu kafayı bırak..
    bana aylık analiz koy..koyki millet ne bildiğini görsün

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Sindoma biliyorki savunduğu analizde altında kalır..kurnaz, o yüzden analiz vermez..şu kadar para yabtım üleyse ben biliyorum diyor..bir de bilmeden biliyormuş gibi yapanlar var..
    lem herkesin parası kendine..analiz var olim..
    1 temmuzda sen burada macd dönüş vermedi kule ile görüşürken biz mala girdik geçen hafta sattık araya 1 şort sıkıştırdık yeniden hisse ile devam ettik ben traderım bilgiyi paraya çeviririm senin gibi aynı şeyleri hergün yazmam seni yetiştirecem beni izlemeye devam et
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. https://www.tradingview.com/x/HXqHHfBV/

Hodrick-Prescott filtresi ve 200 atr.....aylık... medyan ve low değerin....neredeyse 4 katı high değeri...

atr eylül 2024den beri flat... ancak bu tl bakış....

eğer usd bakılırsa...https://www.tradingview.com/x/Mrh7DsPE/
    orta medyan test edildi....high değer...test edilecek gibi....
    16.07.2024 - 10.12.2024

7. çarpıtma kurnaz tilki..macd alım satımı belirler yönü trendi değil dedim..yazım duruyor..Uzun vade yönü belirleyen RSİ dir..
    işin gücün makyaj..benle uğraşamazsın..aylık analizin varsa konuş..yoksa bana paranı gösterme..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bak paramı gördünmü..yaa ben bildim kazandım, ülese ben haklıyım diyorsun..çocukmusun sen..bu kafayı bırak..
    bana aylık analiz koy..koyki millet ne bildiğini görsün
    dangalak onu bile anlamıyorsun burada millet taşak geçiyor senle adam yerine koyduk anlattık hala sorduğun soruya ekstre koyduk altında kalınca dötün başın oynuyor ne halin varsa gör apuk sapuk analizlerini burada aynı şeyleri yazarak topiğin huzurunu bozma yeter.
    hadi işine bak
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 29/66 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •