aylık macd vs rsı ile sen uğraş biz canlının peşindeyiz![]()
aylık macd vs rsı ile sen uğraş biz canlının peşindeyiz![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bir defa 17 günün olduğunu göster..yapabilirsin ama böyle tablo olmaz..bende sana 1 milyon göstersem vadesiz olur mu..mesela..
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Yaptığın muazzam çıkarımlarla 24 temmuz Faiz inmez dedin inerse susucan sakın unutma. O gün Hakan kimmiş öğrenirsin büyük olasılıkla.
Hele 500 Bp indirim gelir peşine de 25 temmuz Not artırımı gelirse her iki derecelendirme kuruluşundan sakın bu nickle bir daha buralara gelme rezerv nickle devam edersin![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Herkes borsacı oldu yaw, üç kişi biraraya gelince direk borsadan konu açılıyor, mekan zaman farketmiyo hemen elde 1 telefon açıyor grafiki bak bu gidecek, yok bu gidecek derken arada iddialaşma başlıyor.bugün arkadaş dediki pehol al fiyat 15.40 larda, la yürü git yüzde 2 yapmış hisseyi mi alıyım dedim.oda ne olmuş bi yüzde 2 daha üstüne koyarsa satarsın dedi. Bazan büyük konuşmamak lazım 1 lot bile almam dedim diyiş o diyiş hisse bi gitti abowww bak ben saa demedim mi demesin mi birde
Yani demem o ki
Nasip bu işler
Hamdım Piştim Yandım
Sıkma Canını Bozkurt onun gibi 1 adam olur 150-170 den malum ismi lazım olmayan kağıdı alan bin olur rahat ol. Kimse konuşmaz ama.
Yarın bir gün bir hisse alsa bu 150-170 arası olan hissedeki gibi bir olay başına gelse söylemez merak etme.
Bu trendin en sonunda o kağıtlar hep olayı böyle sananların elinde kalacak. Ben MEDYA-SABAH-SAPAZ-IHFIN-SEZGD bu tahtaların kottan çıktığı günün sabahını iyi bilirim.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Biri üzgündü. MAKTK almış geçen aylarda 12'den. Kâr görünce satarım demiş, 12.50'den satmış. Hisse o sattığından beri tavan tavan gitmiş. Ekip biraz İsrail-Suriye gerginliğinden, biraz stopajdan, biraz Trump'tan, bizim faiz indiriminden bahsetti. En son ölümden bahsedip ayrıldı masadan
Yer İmleri