Sayfa 97/659 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5271 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bana yazman değil ki foruma yazman. Doğru bana yanlış birşey yazmadın. Bu hükümetin yaptığı şeyleri eleştirmek günahmış gibi davranıyorsun. 70 yaş üstü adamlar dün dediğini bugün yalanlıyorlar. Değişik değişik argümanlar sunuyorlar. Bunlara bakıp millet ne desin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hükümeti eleştirmek günah gibi davranmadım ben. Ben sadece siyasi kurgu üzerine borsa kötü olacak yazanları eleştirdim sadece. Hep siyaset ayrı borsa ayrı şeyler dedim. Sizleri bilmem benim için savunma sanayii ile gurur duymak hükümet reklamı değildir. Seninle cidden tartışmak istemiyorum.Buyur özelim açık oradan yazarsan cevap veririm.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sana 5000 yazdın diyen oldu mu?

Bu yazdığınla sanki ben demişim gibi imaj yaratmaya uğraşmak da eskiden belli bir örgüte hizmet edenlerin davranış tarzıydı.

Ben aldığımı yazdıysam ahlak anlayışım gereği sattığımı da yazmışımdır.ara bakalım yazmışmıyım

Sen düşüşü bilip yazmadıysan senin sorunun.

Ama hala velilerle öğretmenleri hasedinden tebrik etmedin
    Bak güzel kardeşim sürekli aynı şimdi ki saçma sapan siayset üzerine yazılar olduğu için.Ben ortamdan rahatsız olduğumu bu topiclerde yazmayacağımı yazdım ve uzun süre yazmadım. ben sadece viop topiği değil o süre zarfında sitede tamamen yazmayı bıraktım. Yine bırakmaya da ramak kaldı. Gerisi nasıl istersen nasıl yaparsan öyle düşün.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Bak hala hasedinden öğrencileri velileri ve öğretmenlerini tebrik etmedin
    Bunu anlamadım daha açık yaz. Ne hasedi yapmışım. Ne diyorsun sen kardeşim iyice su kaynattın ben Öğretmen Çocuğuyum. Abim de bir okulda hala müdür. Yine ne saçmalıyorsun sen? Tabii yazmayı bırakırım ben burada benim sizler gibi bu iş hobim değil burada bu kadar yazacak zamanım yok.Bugün benimle derdin neyse elinden geleni ardına koyma.Başka zaman cevap falan vermem.

4. yarın d*****n kuyruğu kopacak..para borsaya girmesi beklenirken dolar ve altına kayacak..
    ve tahminim erken merkez bankası toplantısıyla faizler tekrar yukarı çıkacak..
    tam olarak beklentim bu..boşu boşuna sistemden bahsetmeyin..sistem çöktü..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

- Sabahtan beri ekonomi kanalı izliyorum ne fiyatlandı, fiyatlanacak; ne fiyatların içinde, dışında anlamadım.
    - Sözü ihtiyaç olmayan parayla yatırıma getirecek, bak.

6. 2500 puan bekliyurumuş piyasa..hangi piyasa bu..olmayan piyasa..
    %17.5 stopaj üzerine bu faizde inerse aklı olan durmaz faizde..
    borsaya yine 1 damla yok orası ayrı..
    gerçekler fiyatlanana kadar böyle..
    gerçek nedir;
    halkın %60 a yakını erken seçim diyor..gerçek bu..%60 ı sistemine güvenmiyor artık..sen habire grafik çizdirt..

7. borsa ufak sayılabilecek ve şaibeli faiz indirimini satın alıyor ve götü kalkıyor..
    peki 23 yıllık düzenin sona ereceğini ne zaman satın alacak..
    bunu sormayalım mı..mal mı olalım bizde..
    işte bu gerçek satın alınana kadar yani ahlak geri gelene kadar borsaya 1 damla yok..

8. Yine o yazıyor değil mi? Çağırdınız kötü ruhu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 97/659 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •