Originally Posted by
esozcan

Originally Posted by
levoysalı horofira
Grafik hakkında ne anlama geldiğine dair adam gibi açıklayıcı bilgi verseniz bizlerde bilgi sahibi olsak ne kaybedersiniz bilakis saygınlık,güvenirlik kazanırsınız ama siz dalga geçmeyi ve tutarsızlığı tercih ediyorsunuz..yakıştıramadım..

Originally Posted by
esozcan

Originally Posted by
Gg1101
Burada ne anlatmak istiyirsunuz ya da neyi anlamamiz gerekiyor cozemedim. Kusura bakmayin ama 6 yasindaki yeğenim daha guzel cizgiler cekebiliyor.
Birde olumsuz yorumlara verdiginiz kustum oynamiyorum cevabi hakikaten cok komik.
Son olarak beni de ret listenize almazsaniz hatirim kalir.
Kalin saglicakla.

Originally Posted by
baskentli06
çocuk bu ya 2 çizgi 3 ortalama ile olacağını sanıyor bu işlerin profiline giren görür zaten 20-30 kağıda yazıyor bazılarına kenarda izliyorum bazılarına aldım karı çıktım tarzı yazılar ulan ne sınırsız paraymış be 20-30 kağıtta baş gösteriyor

boşverin 1.5 yıldır kazanamayınca bazı kesim böyle kafayı kırdı sanırım
Arkadaşlar;
Sizin o beğenmediğiniz çizgilerin oluşturulması ve o kodların yazılması için ne kadar mesai yapıldığına dair hiç bir fikrinizin olmadığına eminim. Bazı kodları yazarsınız, kodu yazdığınız için amacını ve mantığını da bilirsiniz. Sisteminizin deşifre olmaması için maskeleme de yapabilirsiniz. Yayıncının en doğal hakkı bu...
Kodları dil ucuyla eleştirmek yerine asıla asıla gerçekten öğrenmek için düzgün bir üslupla sorsanız esozcan abinin de cevap vereceğine eminim. Emin olamadığım şey sizin kodları anlamanız...
Ben yıllardır uğraşıyorum, soranlara cevap veriyorum. Hala anlaşılmıyor hala anlaşılmıyor. Bu çizgileri çekmek kolaysa eğer beğenmiyorsanız sizi çizin biz de okuyalım değerlendirelim. Eleştirmek, yıkmak kolay, yapmak zor...
Eğer haddimi aşmışsam hepinizden özür dilerim. esozcan abi gibi insanların kıymetini bilelim. Samimiyetle çizenlerin sayısı bir elin parmakları kadar çünkü... Onları da küstürmeyelim... Selamlar esozcan abi, devam...
Hepiniz kalın sağlıcakla...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri