Sayfa 305/305 İlkİlk ... 205255295303304305
Arama sonucu : 2439 madde; 2,433 - 2,439 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Sn.Gg1101,taraf olmaktan ziyade doğruluktan yana adil duyarlılığınız için teşekkür ederim..Sağlıcakla kalın..
    Gg 1101 taraf olmayan adil duyarlıgınızdan dolay diyerek sanki sayın 1101 size arka çıktı, sizin adam gibi yazsaydınız ,şeklindeki ifadeniz çok agır hakaret içeriyor .Bence sayın ESOZCAN dan özür dileyin. Sayın Gg1101 kişinin şahsına hakaret etmek yerine oraya kunulan grafigin anlamsız oldugunu biraz komik ifade etmiş, yapılan alınganlıgada kızmakta haklı tabi. HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLER.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    3 penaltıyı da bilerek kaçırdılar.. hatta son penaltıyı göz göre göre taca attılar...

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Grafik hakkında ne anlama geldiğine dair adam gibi açıklayıcı bilgi verseniz bizlerde bilgi sahibi olsak ne kaybedersiniz bilakis saygınlık,güvenirlik kazanırsınız ama siz dalga geçmeyi ve tutarsızlığı tercih ediyorsunuz..yakıştıramadım..
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ben de çok üzüldüm...

adam gibi açıklama isteyenlere, açıklama yapıyorum..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=51577&page=70

seninle daha iyi iletişim kurabilmek için, seni ret listesine aldım.. sen de aynısını yap..
     Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Burada ne anlatmak istiyirsunuz ya da neyi anlamamiz gerekiyor cozemedim. Kusura bakmayin ama 6 yasindaki yeğenim daha guzel cizgiler cekebiliyor.

Birde olumsuz yorumlara verdiginiz kustum oynamiyorum cevabi hakikaten cok komik.

Son olarak beni de ret listenize almazsaniz hatirim kalir.

Kalin saglicakla.
     Alıntı Originally Posted by baskentli06 Yazıyı Oku
    çocuk bu ya 2 çizgi 3 ortalama ile olacağını sanıyor bu işlerin profiline giren görür zaten 20-30 kağıda yazıyor bazılarına kenarda izliyorum bazılarına aldım karı çıktım tarzı yazılar ulan ne sınırsız paraymış be 20-30 kağıtta baş gösteriyor boşverin 1.5 yıldır kazanamayınca bazı kesim böyle kafayı kırdı sanırım
    Arkadaşlar;

Sizin o beğenmediğiniz çizgilerin oluşturulması ve o kodların yazılması için ne kadar mesai yapıldığına dair hiç bir fikrinizin olmadığına eminim. Bazı kodları yazarsınız, kodu yazdığınız için amacını ve mantığını da bilirsiniz. Sisteminizin deşifre olmaması için maskeleme de yapabilirsiniz. Yayıncının en doğal hakkı bu...

Kodları dil ucuyla eleştirmek yerine asıla asıla gerçekten öğrenmek için düzgün bir üslupla sorsanız esozcan abinin de cevap vereceğine eminim. Emin olamadığım şey sizin kodları anlamanız...

Ben yıllardır uğraşıyorum, soranlara cevap veriyorum. Hala anlaşılmıyor hala anlaşılmıyor. Bu çizgileri çekmek kolaysa eğer beğenmiyorsanız sizi çizin biz de okuyalım değerlendirelim. Eleştirmek, yıkmak kolay, yapmak zor...

Eğer haddimi aşmışsam hepinizden özür dilerim. esozcan abi gibi insanların kıymetini bilelim. Samimiyetle çizenlerin sayısı bir elin parmakları kadar çünkü... Onları da küstürmeyelim... Selamlar esozcan abi, devam...

Hepiniz kalın sağlıcakla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. Sayin BJK coccinella,

Burada bir paylasim yapiliyor bir resimler atiliyor ama ne oldugu belli degil. Grafiklerde sadece renkli renkli cizgiler. Bizim anlayamadigimiz ya da anlamamizi istemedigi resimleri atip ne amaclanir onuda ben anlamlandiramiyorum. Herhalde ego tatmini degildir.

Ben kendi adima yorumumu yapayim. Grafikde birsuru cizgi var ve bende uyandirdigi izlenim yazar kelebek cizmek istemis ama yamuk sekize benzemis gibi.

Saygilarimla,

4. Ben mi yanlış okuyorum?

Katmerciler için pay - alım satımı için yapılan açıklama:
    PAY ALIM / SATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN
    ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU
    "25.07.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN
    SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,56 - 2,69 TL fiyat aralığından 99.618.202 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 83.939.597 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net 15.678.605 adet pay satılmıştır."

Yahu 99,6 milyon alınıp 83,9 milyon satılırsa nasıl 15,6 milyon satılmış olur? Adamlar 15,6 milyon net alış yaptık diye yazamıyorlar. Kamuoyuna yapılan açıklamada kamuoyu yanıltılıyor... Hayret ediyorum doğrusu...

5.  Alıntı Originally Posted by hızlı yatırımcı Yazıyı Oku
    Ben mi yanlış okuyorum?

Katmerciler için pay - alım satımı için yapılan açıklama:
    PAY ALIM / SATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN
    ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU
    "25.07.2025 tarihinde, ortaklığımızın % 100 oranında kontrolüne sahip olduğu iştiraki Merrill Lynch International tarafından, KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN
    SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,56 - 2,69 TL fiyat aralığından 99.618.202 toplam nominal tutarlı alış işlemi ve 83.939.597 toplam nominal tutarlı satış işlemi neticesinde net 15.678.605 adet pay satılmıştır."

Yahu 99,6 milyon alınıp 83,9 milyon satılırsa nasıl 15,6 milyon satılmış olur? Adamlar 15,6 milyon net alış yaptık diye yazamıyorlar. Kamuoyuna yapılan açıklamada kamuoyu yanıltılıyor... Hayret ediyorum doğrusu...
    KAP: [KATMR ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1467028
    Dosyalar:

https://kapatt.matriksdata.com/40283...9850d0e5500c41

Pay Alım Satım Bildirimi

Linkte tablo var tabloya doğru yazılmış.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. KAP: [KATMR ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1467755
    Dosyalar:

https://kapatt.matriksdata.com/40283...98565eec7954f5

Pay Alım Satım Bildirimi
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Bofa mayıs ayından beri 55 milyon lot toplamış..

Sayfa 305/305 İlkİlk ... 205255295303304305

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •