Sayfa 304/305 İlkİlk ... 204254294302303304305 SonSon
Arama sonucu : 2439 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

Doğum sancısı devam ediyor katmercilerin ytd..
    Bu kadar baskı böyle sıkmak normal değil kısmet diyelim ytd..

3 penaltıyı da bilerek kaçırdılar.. hatta son penaltıyı göz göre göre taca attılar...

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    3 penaltıyı da bilerek kaçırdılar.. hatta son penaltıyı göz göre göre taca attılar...

Grafik hakkında ne anlama geldiğine dair adam gibi açıklayıcı bilgi verseniz bizlerde bilgi sahibi olsak ne kaybedersiniz bilakis saygınlık,güvenirlik kazanırsınız ama siz dalga geçmeyi ve tutarsızlığı tercih ediyorsunuz..yakıştıramadım..

Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    yakıştıramadım..
    ben de çok üzüldüm...

adam gibi açıklama isteyenlere, açıklama yapıyorum..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=51577&page=70

seninle daha iyi iletişim kurabilmek için, seni ret listesine aldım.. sen de aynısını yap..
    Son düzenleme : esozcan; 10-07-2025 saat: 02:12.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku

Burada ne anlatmak istiyirsunuz ya da neyi anlamamiz gerekiyor cozemedim. Kusura bakmayin ama 6 yasindaki yeğenim daha guzel cizgiler cekebiliyor.

Birde olumsuz yorumlara verdiginiz kustum oynamiyorum cevabi hakikaten cok komik.

Son olarak beni de ret listenize almazsaniz hatirim kalir.

Kalin saglicakla.

6. çocuk bu ya 2 çizgi 3 ortalama ile olacağını sanıyor bu işlerin profiline giren görür zaten 20-30 kağıda yazıyor bazılarına kenarda izliyorum bazılarına aldım karı çıktım tarzı yazılar ulan ne sınırsız paraymış be 20-30 kağıtta baş gösteriyor boşverin 1.5 yıldır kazanamayınca bazı kesim böyle kafayı kırdı sanırım

7. Sn.Gg1101,taraf olmaktan ziyade doğruluktan yana adil duyarlılığınız için teşekkür ederim..Sağlıcakla kalın..

nihayet kahve, roza ve turkuazı keserek mürdüm kanal dışına çıktı.. şimdilik, dükkanı geçici olarak kapadım.. altta 2.20 2.25 destekleri, bununda altında 2.24 2.27 destekleri mevcut.. haftalıkta ise 2.64 direnci mevcut.. top palada..
    iyi çalışmalar..

Sayfa 304/305 İlkİlk ... 204254294302303304305 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •