Dedikleriniz doğru. Göstere göstere düşmanlık yapıyorlar çifte standardın kralını yapıyorlar bölücülere feto cülere Asalacı ermenilere Türkiye düşmanı kim varsa alayına tam destek veriyorlar malesef.
Ama bizim de durumumuz biraz paradoks. Cari fazla vermeyi beceremiyoruz ülke olarak. Ürettiğimizden hep daha fazla tüketiyoruz, hazırcı ve tembeliz yani. Yüz milyarlarca dolar adamlardan borç alıp o parayla adamlara artistlik yapıyoruz niye çeksin ki adam ağız kokumuzu? Ben destekliyorum atara atar gidere gider ama demedi demeyin ilk ekonomik zorlukta bu halk böyle yapan hükümeti satar ab nin kucağına oturur.
Ben öyle bakmıyorum Sn. Selka. Hedefim yok stoploss yok süre sınırı yok. Sadece uygun mu değil mi son birkaç bilançoya göre bunu anlamaya çalışıyorum. Ucuzsa alıyorum. Pahalı ise satıyorum demek isterdim ama malesef pahalı iken satmayı hiç beceremedim karda duramıyorum istediğim kadar. Normalde şu an çıkmamış olmam gerekirdi.
Ha şu var, bilançosu güzel şirketleri ucuza bulduğun dönemler zaten genelde korku / kriz dönemleri oluyor. Aynı şekilde pahalı dönemler de yine coşku dönemleri oluyor. Ama ben endeksi veya siyasi gelişmeleri okuyup da geleceği tahmin etmeye çalışmıyorum demek istediğim nokta bu... 150 bin endekste de çok beğendiğim kağıt olursa alırım belki hedge amaçlı da short açarım bir bacakta ama alırım çekinmem...
Yer İmleri