Arama sonucu : 5196 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. B zýrva senette pozisyonum var ve iddia ediyorum daha önce yazdýðým gibi al sat ve sat allar ile maliyet 2,20 altý! Fakaat arkadaþ artýk þunu anladýmki senet 2,00 a gelse 1,80 e gelse bile bazý arkadaþlar hala senet ile ilgili uyarýlarýmýz için ya þirkette pozitif enerji býrakmadýnýz yazýp kendini avutacak gülelim nedemek bu arkadaþ senette pozitif enerji býrakmayan aslen patron!!!Son 2,54 maliyet ile 2,600000 lot piyasaya 400-600 bin lotu sýkýladý ne pozitif enerjisi yaf bir tarafa giren þeyinde pozitif enerji yaratabileceðini bu forumdan öðreniyorum artýgýn )))))))))acý var acý maliyetimde grm yükslelmiyor ve gözü aþaðý bakýyor maliyetime gelecek az kala ona korkuyorum a dostlar!Arkadaþlar negatif pozitif elbet eleþtireceðiz saçmalamayalým lütfen!Goy goyda yapmayalým.Haaa aklýma gelmiþken þu noktayýda belirteyim!Ne kadar pozitif,nekadar uçacak yazýlýr bu tip manüpülatif senetlerde!bunun gibi senetler çakýlýr!!!Hep belirttiðim gibi asýl pozitif yazýp yada uçacak kaçacak yazmayýnýz bu topikte bence.Öylede oldu bu topikte,hiç yazmayan birileri geldi halka arz var yok þu var olumlu yok bu var baktýkki vertu da halka arz var e yok 1 e on yukarý yok 1 e 5 yukarý,dedim bu tipitipler gelmiþ eyvah senede yine patron satýþý gelecek dedim ve hemen malýmýn yarýsýný sattým! Ne kadarda doðru öngörüler ve de kararlar vermiþim buraya gelip yazanlara göre diyorum þimdi.

Ytd.Deðildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 09-11-2017 saat: 23:41.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •