Sayfa 252/650 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Ben strategy için yazıyorum siz cevap veriyorsunuz kendi görüşlerimi yazdım diye kaç nick kullanıyorsunuz acaba?
    tek nick kullaniyorum ! hayek

yillardan beri bu boyle degismedi[emoji4]

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    tek nick kullaniyorum ! hayek

yillardan beri bu boyle degismedi[emoji4]

arkadaş tek nick kullnıyorsan neden strategy nickinin yazdıklrını evet başka yerde yazmışlardı diye onaylıyorsun!? kıvırmayın şimdi.biz adamları tek nick sanyoruz meğer birkaç nickle forumudu kLABALIK TUTMACA TAKTİĞİ YAPIYORLARMIŞ!

Yazdıklarınızı siz okuyun!ben strategy nickinin yazısını alıntılayıp ccevap yazıyorum ve siz buna evet yazdım ben diye cevap yazıyorsunuz! iyimisinizsiz?? arkadaş ne çocukca işler ile uğraşıyoruz.chat odası oldu burası aynı kişi 2 belki 3 nick ile falan işte böyle goy goy yapa yapa millete 2,50 lerden de mal aldırdılar! Bu sürekli olumlu yazanların belkide malları yok ha yazdırıyorlar bunlara diyorum sonrada kızıyorlar bana e doğru söyleyeni dokuz köydenmi on köydenmi kovarlar elbet ! adam yazıyor eski haberi senedin hiçbirşeyinden haberi yok belli ediyor yani kenini! Ayıptır günahtır! Millete goy goy yapmayın! Burası borssa dibinde dibi oluyor! 2 yıldır temkinli yazarım uyarırım taşıdığımız senede bak ya!
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 09-11-2017 saat: 18:33.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    mobiussoros yazdiklarini tkrr oku ???

gereksiz tartismaya girmeyelim !!

4. Halka arz,Halka arz,Halka arz,Halka arz diye diye Halka arz meseleside yalama oldu artık...bence 2 firmada Halka arz olsa bile yine yükseltmeyecekler çünkü herkesin bunu bekledigini biliyorlar..adamlar ky elindeki malı inek gibi sağmak istiyorlar...bu yamyamlar size para yedirirmi be..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Sanfransisko Yazıyı Oku
    Halka arz,Halka arz,Halka arz,Halka arz diye diye Halka arz meseleside yalama oldu artık...bence 2 firmada Halka arz olsa bile yine yükseltmeyecekler çünkü herkesin bunu bekledigini biliyorlar..adamlar ky elindeki malı inek gibi sağmak istiyorlar...bu yamyamlar size para yedirirmi be..
    halka arz var yalan yok ! vertu'yu halka arz ettiler[emoji4]

6. " adım ne kadar geçmiş bugun , forum bilgi paylaşmak amaçlı kurulan bir platform, yazı yazmayalım mı ?

geçmiş bilgileri tekrar etmiyorum , bir soru sordum bilen yazsın bilgilenelim diye... sadece o kadar "

bırakın halka arzları yapmasınlar şirketlerin turşusunu kursunlar , yatırım yaptıklarına pişman olsunlar,kendileri bilir

7. Adı üstünde girişim sermayesi.öyle her zaman 1 koyup 10 alamıyorsun.hedef girişimde zamanında iyi çıktıktan sonra tepelenmişti.ama topladılar kendilerini.
    Şirket yanlış kararlar verdi zaten fiyatta onu gösteriyor.önemli olan burdan nasıl düzlüğe çıkarabilecekleridir.

Benim beklentim devam ediyor.
    Enerji ve yazılım portföyü var bu iki sektörde geleceğin sektörü değilmi?
    Elimizi taşın altına koyduk hatta taş o kadar ağır geldiki kimimizin elimiz ezildi kimimizin eli koptu.
    Ne yapalım küfürmü edelim burda yazanlaramı saldıralım.Bu moral bozukluğunu karamsarlığı katlamaktan başka bir işe yaramıyor.

Unutmayın hepimiz su alan aynı teknedeyiz,avuçla suyu boşaltıcağımıza birbirimizle kavga ediyor yada habire şirketin olumsuzluğundan bahsedip hem kendinizin hemde diğer ortakların moralini bozuyorsunuz.

Birine kırk kez deli desen deli olur lafı gibi sürekli eleştirerek şirkette gram pozitif enerji bırakmadınız.

O yüzden biraz sakinleşelim hatta kenara çekilip izleyelim,bakalım bu işe yarayacakmı.

8. Sasa yı 1:77 den buldum nerelere geldi,Koza 2:43 ten Aldım 1:93 lere geldi neler oldu şimdi nerede bu hisseyi 3:43 ten aldım düşüyor düşer olsun bu CEO boş adam değil sabır edin.Hepiniz ayrı ayrı Zeki insanlarsınız kendi donanımınızla yazmaya devam edin lütfen bu spek neden BIST ralli yaparken bu hisseyi yaktı akıllı ca değil anlaşılıyor ki şirket para topladı.Zor bir hisseymiş buda imtihan kendi adıma bekliyorum burayı okuyan kimsenin vebalini istemem çok net parametreler ile Karar vermeden hisse almayın.Bu hisse için yatırım TAVSİYEM yoktur.2001 krizinde full malda biri olarak sakin ve sabır.Herkese bol kazançlar.

Sayfa 252/650 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •