Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
Yani demem o ki temettücü isek saplantılıyız demedik. Üstelik bunu söyleyenler al satçılığı bir iş gibi görüyorlarsa benim de diyeceğim şu, bir tane f/k oranı benim için bin tane teknik analiz rasyosundan daha değerlidir. Çünkü f/k takibi ile biz yatırımcılar ortaya çıkacak pastadan pay alma peşindeyiz, yani paylaşma peşindeyiz. Ama al satçılar, ortada bir pasta yokken kazanmaya çalışırlar, bunu da yapabilmenin tek yolu birbirlerini soymaktır. Çünkü toplam kazanç sıfırdır, birilerinin kazanması için birilerinin kaybetmesi gereklidir.
Bakın arkadaşlar burada amacım tartısma yaratmak değil. farklı fikir ve görüşleri almadıgınız surece gerçekleri göremezsiniz.

Herkes sizinle aynı şeyi söylerse farkındalıgı hiçbirzman göremeyeceksiniz.

farklı soyleyen farklı düşünen kişilerin yorumlarını önemsemeniz sizin menfaatinize

dinle ama dışlama be kardesim.

Ben burada kimseye alın satın demedim ki kimseye temettü harici hisseler alın dedimmi demedim dediysem bul.

Kendi aldıgım şirketin temettü verdiğini söyledimmi söyledim.

Nerede teknık analizden bahsedildi ?

KOCA KOCA HESAPLAR VE KITAPLARDAN ANLADIGINIZ YADA ANLAMAK ISTEDIGINIZ SEY SADECE YUKARDAKILER MIDI USTELIK HICBIRINSINDE BU YAZILARDAN TEK BIR ORNEK YOK IKEN BU CIKARIMDA MI BULUNDUNUZ ?

El insaf...