Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
ama benı dışladıgınız sürece nasıl benden yararlanabıleceksınız cidden amacım yardım etmek.

varsa bilginiz hisseler üzerinde konusalım.

BEN ORGE DİYORUM. bence güzel bir hisse güzel bir şirket cok iyi iş yapıyor. TEMettüyü kriter baz alıyorsunuz geçen sene dagıtmış.

Yanlız benım kriterimde 20 senelik yatırım yoktur. bir şirketi 20 yıl tutmam için gelecek 20 yıllın garantiyi almış olmam gerekir. MAntıgım öyle diyor.

ORGE içinde almak istiyorsan alırsın her 3 ayda bir sen analiz edemiyorsan bılancoyu bana yaz özelden bilancosunu beraber degerlendirelim. bilanco aynı karlılıgını korudugu surece satmak yok. bilancoda bir bozukluk gorursek o anda satacagız. ve başka arayışlara gireceğiz.

Dolayısıyla 3 ay sonrakı bılanco bozulmuşsa satmak zorunda kalacaksın. Bozulmadan giderse sen satmak ısteyınceye kadar elınde tutabılırsın.

Bu hisse bu bılancolarla giderse. Yıllık ortalama en az %40 bırakacagını düşünüyorum. Gelecek yıl temttü dağıtırmı dagıtmaz mı bılmem ama merak etme temettü dagıtsada dagıtmasada kazancından bır eksık yaratmayacağını garanti veriyorum.

İstersen detaylı bilancosundanda bahsedebilirim.

Yada istediğin bir hisse varsa ona bakayım birde benden dınlemıs ol
Benim akla ihtiyacım yok, kendimde yeterince var. Ama fikirlerinizin başımızın üzerinde yeri var.

Yalnızca fikirlerinizi ifade etseniz ve biraz da mütevazi olsanız, dışlanmışlık psikolojisine girmezsiniz inanın..

Orge'ye kendim bakar, kararımı da kendim veririm, para benim, risk benim, getirisi de götürüsü de benim. Hasbel kader yatırım yapar da zarar edersem kendimden başkasını da sorumlu tutmam. Ama kar edersem "uyandırma servisi" olarak size bir teşekkürü borç bilirim.