Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
Hepsi boş atıp dolu tutmak niyetinde hisse vs. Almak niyetinde de değiller. Amaç nabız tutmak bunda ne çıkarları var bilmiyorum. Dememişmiydi bundan sonra rüşvetin de sökmez arama diye! Hani arogken dolmuş durağında dolmuş beklerken ameleden bilgi almıştı ya harcama kaleminde taksi ile ulaşım sağladım diyor harcadıklarını talep ederken ondan önce de Amor'du uluslararası işler yapıyordu falan filan. Şu anda bile Genpower jeneratör Facebook sayfasında yönetici ve paylaşımları var ama Müjdat Uslu ile bağı yok. Birinin Müjdat kardeşi Mesut amcası olduğuna göre(?) kim kimin nesi olur? Hepsi bir kenara bırakın bu işleri ister Müjdat ister ekürisi nominalden alsın hisselerini hem bu kadar uğraşmazsınız hemde sözde gariban babası Müjdat yatırımcısını yüzüstü bırakmamış olur Kahraman bile ilan edilir. Gariban babası Müjdat ve onun sadık Ekürisi....
BÜYÜKLERİME SAYGILIYIM....napıyım yani. Mesut Kemal Ulu benden büyük, AMCA ABİ FELAN DİYORUM...

Müjdat Uslu da büyük , ama onu , kendime daha yakın buluyorum, o yüzden KARDEŞİM diyorum....benim kadar olmasa da ÇOK ZEKİ Bİ ADAM...benim değişik bi versiyonum adeta.

AMA İKİMİZ KARŞI KARŞIYA GELİRSEK, NE OLUR BİLİNMEZ.....BELKİDE İLK KEZ YENİLİR....görücez artık....

hem o ikisi alınmıyosa bundan, sana noluyo.

sizlerede yeri geldikçe BİRADER, BİLADER vesaire diyoz.....AMMA BÜYÜTTÜNÜZ HER ŞEYİ.....

KİMSE SİZİN HİSSELERİNİZİ 1 LİRADAN ALMAYACAK....O HAYALİ UNUTUN ARTIK.....