Arama sonucu : 5214 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by özmen Yazıyı Oku
    Arkadaşım bak,
    2015 ilk çeyrek karı 1,8 M
    2015 ikinci çeyrek karı 0,5 M
    2015 yılı üçüncü çeyrek karı 6,2 M
    2015 yılı dördüncü çeyrek karı 1,8 M
    2015 yılı toplam karı 10,3 M
    olmuştur, 2014 ve 2016 yıllarına ait verdiğin rakamlar doğrudur.
    sonuç olarak 2015 de dahil olmak üzere son 3 yıldır, son çeyrek karları kötü gelmiştir.
    ama bu durum bundan sonra da böyle olacak manasına gelmez, biz epeydir orta ve uzun vadeli olarak burdayız
    iyi hafta sonları, hayırlı kazançlar dilerim.
    tamam dostum şimdi tekrardan kontrol ettim...son çeyrekleri yanlışlıkla (dün çok hızlıca bakmıştım) 4 milyon kar yazmışım....gerçekte 1 840 milyon tl olmalıydı....bu durumda dahi 2015 için en kötü karı son çeyrekte yapmış diyemeyiz...çünkü birinci ve dördüncü çeyrek neredeyse kar miktarları aynı olmuş ,en kötü çeyrek ikinci çeyrek olmuş (0,423 milyon)...en iyi çeyrek de üçüncü çeyrek olmuştur...

her ne kadar rakamı hatalı yazmışsam dahi sonuç gene değişmiyor...2015 yılının en kötü çeyreği son çeyrektir diyemeyiz..

ama son üç yıldan iki yılı sizin dediğiniz gibi olmuş ama bir yılı da sizin dediğiniz gibi olmamış...bunun nedenlerini şirkete sormak lazım...

geçmiş tüm istatistiki bilgilerinden farklı olarak bu yıl her çeyrek artan ciro ve kar söz konusudur...demek ki şirkette köklü bazı değişimler olmuştur...bana göre geçmişinin tüm olumlu ve olumsuz geçmişine sünger çekip yeni bir sayfa açmıştır...bence bu yılın bu muhteşem performansının nedenlerini iyi incelemek gerekiyor...tabi her hangi bir kazaya uğramamak için de geçmişte neden bazı yıllarda son çeyrekte kötü kar getirmiştir diye de sormak lazım...
    Son düzenleme : keko; 16-12-2017 saat: 11:20.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •