gentaş bu gün kötü endekse rağmen %3 civarında bir çıkış yapmayı başardı...bu durum hissenin çıkmaktaki iştahının güzel bir örneğidir...bu gün yine günün gördüğü en yüksek fiyat olan 1,67 den kapatması başka bir alış iştahının göstergesidir...bunlar aynı zamanda uyuzluğunun geçmekte olduğunu gösteriyor...
ağırlıklı ortalaması 1,65 iken 1,67 den kapatması yine başka güzel bir göstergedir...yukarıdaki iki göstergeyle birlikte bu gösterge hissenin p.tesi ilk etapta büyük bir ihtimalle çıkmak isteyeceğini gösteriyor...sonrasında bazen yollarına devam ediyorlar bazen de çıkıştan sonra iniyorlar..artık hangi yolu tutar bilemeyiz..önünde 1,70 ve 1,76 dirençleri var...geçerse yeni zirveler söz konusu olur...
işlem hacmi ise 2 milyon tl oldu...dün bu miktar 1.759 milyon tl idi ,ondan önceki gün ise çok ilginç bir şekilde 1.756 milyon tl olmuş idi...hisse neredeyse birbirine yakın işlem hacimleri ile çıkıyor...buda hissenin ağır ağır ve sağlam çıktığını gösteriyor...son bir haftadır bana göre bariz toplama işaretlerini görüyordum..bu gün sağlam çıkması bu izlenimlerimi daha da kuvvetlendirdi...
ben hepimize başarılar diliyorum..bu arada gentaş kadar sevdiğim kron da neredeyse gentaş oranı kadar çıkması benim açımdan çok sevindirici idi...ikisi de benzer davranışlar sergilediler bu gün...hem kötü endekse rağmen çıkış yaptılar hem de güçlü bir kapanış yaptılar...o yüzden de oraya yaptığım yorumun neredeyse çok benzerini burada da yaptım...
topik hayatımda iki hisseye aynı anda benzer bir yorum yaptığımı pek hatırlamıyorum...iki hissenin de benim ilgi alanımda olması ayrıca ilginç idi...
neyse dostlar ben herkese iyi hafta sonları diliyorum....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri