Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
Yanlış,ifadeler kullanıyorsunuz, aynen platformu (matriks) yanlış kullandıgınız gibi...
Skalalar degerlerin yer alma şeklini belirler,ikinci üçüncü indikatorler ana indikatorun(RSI) penceresinde göçmen gibi muallak durur..
RSI penceresini yatay_dikey olarak daralt_genişlet RSI nin konumu degeri degişmez ama ikinci indikatorun degeri degişir..Gözünle gördügün yerinde mi şimdi.....
İşte yanlış kullanımın budur...

Most'un degerini 0_100 arası görüp, bunu baz alarak birşeyler kurgulamak istiyorsan...ifade edememişsen...bunun cevabı da formulude defalarca formul olarak tarafımdan verilmişdir....
Sayın Uufuk,
İlginize ve cevabınıza teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi sormak istediğimi tam olarak anlatamadım. Dediğiniz gibi; Most'un değerini 0_100 arası görüp, bunu baz alarak birşeyler kurgulamak istiyorum. Bunun cevabını da formülünü de daha önce defalarca vermiş olabilirsiniz. Daha önce java matriks kullanıyordum, Matriks Veri Terminalini yeni kullanmaya başladım ve bir an önce formüllerle ilgili birşeyler öğrenmek istediğim için sormak istemiştim. Gereksiz yere zamanınızı aldıysam kusuruma bakmayın.