Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
Sn Lucas çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki; hep beraberce yiyelim. Sofrada herkese yer vardı. Sonunda YABANCI nın kesesi geniş idi. Sadece her yazılana değil; kendimizce okuyup samimi bulduklarımızla hareket edersek sofrada yer var...

Lakin; dediğim bir öngörü ve tecrübe.. Bir günde USD dan 50,000 TL zarar ettiğim de olmuştur.. Ancak ben malum sayfada USD ı 3,96 dan satıp USD da , 3,98 olduğunda; direkt AFAROZ edilmiştim. Mecbur bu başlığı açmak zorunda kalmıştım...

Takdir edersiniz ki; USD her gün üzerine 5 kuruş koyarken, 3,96 TL de bu USD 3,72 TL yi görür ve oradan alınır demek; "DELİLİK" ile paralel olarak algılanıyordu...

Maalesef; çoğu zaman "Bir müsübet, bin nasihattan iyi geliyor.." Ayın 26 sında vadem doluyor. Oranım 14,55 ile VB idi...

Şubat ayı sonu Mart ayı içinde %12 faiz ile günlükte kalıp USD da fırsat kollayacağım....

Ama dediğim gibi YATIRIM GURUSU filan değilim... Her zaman yanılma payım olabilir...

Şunuda eklemek isterim ki, 3,40 dan USD aldığımda; USD 3,38 olunca USD da 3,10 2,90 senaryoları konuşuluyordu...

Dediğim gibi, mantıklı ve rasyonel olmak en doğrusu.... Gerisi boş lakırdı...

Herkese Bol Kazançlar Dilerim.
arkadaşlar şu doları satmayın,burası TR alacağınız kar riske göre çok az. Her sabah yeni bir gelişme olur burada ve TL için hayırlı olmaz genelde.sadece düştükçe kademeli alın yatın. yannız eurusd 1,15'in altına geldiğinde euro/gbp ağırlığını arttırın.