her hisse aldığımızda topiklerinde söylüyoruz...tabi bizi takip eden dostlar da var ama bazı arkadaşlar aldığımı bilmelerine rağmen hisseye bakıyorlar sonra hareketsiz ve en düşük hacimlerde olduğunu görünce almaktan cayıp başka hisselere yöneliyorlar ama akıllarının bir köşesinde de kekonun o hisseyi aldığını yazıyorlar...

sonra aradan bir kaç gün geçtikten sonra hisse yukarıya doğru hareketlendiği anda çoğu sefer de geç kalarak hareketlenmiş olan hisseye dalıyorlar...sonra da hisse düzeltme sürecine giriyor...sonra da aha keko sen aldın diye aldık ama bak şu halimize diyorlar...beyler alış ve satış yerlerini çok iyi ayarlamak gerekiyor...hele hele banvit gibi hızlı çık inleri olan hissede çok daha dikkatli olmamız gerekiyor...çünkü banvit sığ olmasından dolayı her iki yöne de çok agresiftir...%10 artıdayken bile bir de bakıyorsunuz yarım saat sonra hepsini vermiş...

bana değer veren dostların öncelikle fikirlerimi iyi bilmeleri gerekiyor...tabi tam uymak isteyenlerin de alış satışlarımı bilmeleri ama son kararın da onların olduğunu bilmeleri gerekiyor..sonuçta biz de insanız bizim de hata payımız var...benim isabet oranım %60-70 civarlarındadır...kendim dahi zaman zaman bu yanlış kararların sonucuna katlanıyorum...artık yine de karar sizindir diyorum...