Artan

145,20 10 16:21
38,72 10 16:32
156,20 10 16:31
1,32 10 16:30
13.620,00 9.99 16:31
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 16:32
14,64 -9.96 16:32
74,05 -8.13 16:32
28,80 -7.1 16:31
97,00 -7.09 16:32
Azalan Hisseler

İşlem

9.588.240.082,25 16:32
7.227.940.309,67 16:32
5.320.869.898,77 16:32
5.186.794.176,90 16:32
5.034.490.990,70 16:32
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6978 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bu hissenin topiğinde ancak tekrardan yazmam rica edilirse alır ve yazarım veya hakaretler olursa cevap niteliğinde gelir yazarım...onun dışında düşüncelerimi bu topikte paylaşmayacağım...ha bunu da sayın synçelik gibi çok değerli bir dostumuz rica etti diye yapıyorum...yoksa topiğe ilk yazan birisi olsa ve daha önce bizim ile yoldaşlık yapmamış birisi olsa onların söyleyeceklerini takmadan yazmaya devam ederdim...

biliyorsunuz geçmişte yine bir arkadaş ortaya çıkmış ve yazma demişti ve ben de onu takmamış ve topiğe danışmış idim...topik o vakit olumlu düşünce belirtince yazmaya devam etmiştim...ben topikteki emeği geçen dostların görüşlerine son derece değer veririm...

sonuçta takip ettiğimiz ve bildiğim bir çok hisse var...illa ki banvitten kazanacağız diye bir şart yok...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hissenin topiğinde ancak tekrardan yazmam rica edilirse alır ve yazarım veya hakaretler olursa cevap niteliğinde gelir yazarım...onun dışında düşüncelerimi bu topikte paylaşmayacağım...ha bunu da sayın synçelik gibi çok değerli bir dostumuz rica etti diye yapıyorum...yoksa topiğe ilk yazan birisi olsa ve daha önce bizim ile yoldaşlık yapmamış birisi olsa onların söyleyeceklerini takmadan yazmaya devam ederdim...

biliyorsunuz geçmişte yine bir arkadaş ortaya çıkmış ve yazma demişti ve ben de onu takmamış ve topiğe danışmış idim...topik o vakit olumlu düşünce belirtince yazmaya devam etmiştim...ben topikteki emeği geçen dostların görüşlerine son derece değer veririm...

sonuçta takip ettiğimiz ve bildiğim bir çok hisse var...illa ki banvitten kazanacağız diye bir şart yok...
    Lafin banaydi sanirim...Her girdigin topikte milleti gaza verip ilk sen terkediyorsun keko ...silvetde de gördük dayanismanizi ve sonucunu [emoji16]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by antispek Yazıyı Oku
    Lafin banaydi sanirim...Her girdigin topikte milleti gaza verip ilk sen terkediyorsun keko ...silvetde de gördük dayanismanizi ve sonucunu [emoji16]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sen aklımın ucundan bile geçmemiştin senin ile geçmişte atışmalarımız olmuştu ama bakıyorum ki üstüne alınmışsın..alınmış isen o zaman söylediklerim sana olsun...silverlinede ilk yazışım 2,42 idi benden sonra alanlar çoğu benden ucuz aldı...ben girdikten sonra hisse 2,74 ü gördü satmadım...sonra 2,23 indi gene satmadım bu arada bir çok kişi benden çok daha uygun fiyata maliyetlendi sonra tekrardan 2,74 ü gördü .....en sonda da 2,85 i gördü...bu çıkışlarda sadece bir kere trade yaptım...(2,75) ben perşembe satmıştım ama kimse panik olmasın diye bunu cuma günü seans sonunda açıkladım...

açıkladıktan sonra p.tesi de 2,72 leri gördü...sonra da da bir kaç gün sonra vergi dairesi bilançosu geldi ve millet beğenmeyerek çıkış yaptı...bu çıkış ile hisse soluğu 2,30 larda aldı...şimdi çok güzel bilanço gelseydi ve hisse 5,00 lara çıksaydı ne diyecektiniz ?? aptal keko hisseyi kaçırdı diyecektiniz....:kahkah: o vakit kimse gelip bize ödül de vermeyecekti...

trade herkesin hakkı olduğu kadar bizim de hakkımız...başkası gibi her gün trade de yapmadık silverlinede...sadece bir kere yaptım nedenini de topikte açıkladım...ötv indiriminin kalkmış olması ve çelik hammadde fiyatlarının yükselmiş olmasından dolayı beklentilerimi törpüledim dedim...o yüzden de bilançodan önce o hissede kalmayı uygun görmedim...bilançosu iyi gelirse tekrardan girerim...

şirket iyi yoldadır ama ötv indiriminin sonlanmasının ve çelik fiyatlarının etkilerini tam olarak görmeden hisseye girmek istemiyorum...bir çok kişi de çıktı ama kimse benim gibi gelip saf saf açıklamadı...ama topiklerdeki şefaflığıma istinaden ben aldığımı da sattığımı da aldığım her hissede söylerim..

bana değer verecek ve benim ile hareket etmek isteyeceklerin benim ile alıp benim ile satmaları gerekiyor...yok seninle alırım ama keko sen iyi taşıyamıyorsun ben kendime göre satacam derse o onun bileceği iş...alacağı risk onundur...karı da zararı da onun olur..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •