Originally Posted by
kwon3
Suanki piyasa deðeri 410 milyon...ben alýcý taraf olsam gayrimenkul vesair iþin içinde olmaz ise yani ekstra deðerler iþin içinde olmaz ise kasada bulunan parayý da zaten dagitiyorlar bu þirkete en fazla piyasa deðeri kadar para teklif eder gayrimenkul ývýr zivirinida almazdim..akýllý bir tuccarda zaten bu degrdeki malini bu satis esnasýnda satmaz satmamali bence ... doðan grubu ben medyadan çekiliyorum diyor zaten mallarimi satcam demiyor ki...icinde bulunan nakitini birikmisini kimseye verecek hali yok bu parayý da bu ay içinde hissedarlarý ile böluþuyorlar...zaten mevcut durumdada amaç doðan grubunu medyadan uzaklaþtýrmak sanýrým...yoksa nevar neyok elinden almak deðil zaten bu grup malini kimseye yedirmez...
Muhtemel bir durum...
Medyadan cekilince yatacak hali yok ...posta fanatik satilinca....ordan gelen para...kasada alacaklarla birlikte 150 m var...35 ini dagitacak...115 m kalir...185 e de gazeteleri satsa 300 m nakit olur bir de ist. Guzel bir bolgesinde arazi...dogan tower gider oraya...al sana milyar dolar....
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateþteki aðaç menem, dönüp duran þu taþ menem,
Bak þu ateþ yalýmýna, ben bu yanana sýðmazam...
Yer Ýmleri