Sayfa 331/548 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Suanki piyasa değeri 410 milyon...ben alıcı taraf olsam gayrimenkul vesair işin içinde olmaz ise yani ekstra değerler işin içinde olmaz ise kasada bulunan parayı da zaten dagitiyorlar bu şirkete en fazla piyasa değeri kadar para teklif eder gayrimenkul ıvır zivirinida almazdim..akıllı bir tuccarda zaten bu degrdeki malini bu satis esnasında satmaz satmamali bence ... doğan grubu ben medyadan çekiliyorum diyor zaten mallarimi satcam demiyor ki...icinde bulunan nakitini birikmisini kimseye verecek hali yok bu parayı da bu ay içinde hissedarları ile böluşuyorlar...zaten mevcut durumdada amaç doğan grubunu medyadan uzaklaştırmak sanırım...yoksa nevar neyok elinden almak değil zaten bu grup malini kimseye yedirmez...
    Muhtemel bir durum...
    Medyadan cekilince yatacak hali yok ...posta fanatik satilinca....ordan gelen para...kasada alacaklarla birlikte 150 m var...35 ini dagitacak...115 m kalir...185 e de gazeteleri satsa 300 m nakit olur bir de ist. Guzel bir bolgesinde arazi...dogan tower gider oraya...al sana milyar dolar....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

2. Mesela yani....

3.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Borsa da olusan Piyasa degeri satista sozkonusu olnamali...bilancodur esas olan.dgzte 6..7 yil calisarak hurriyeti kokunden satin alir....hurriyet ayakta durmak icin duran varlik satar....

Olumsuzluk oluşturmak istemem ama kazın bütün ayaklarını görmek lazim siz alıcı taraf olsanız amacıniz şirketin en zayıf tarafından yakalayıp şirketi ucuza kapatmak olmazmi...bence piyasa değerini kesinlikle değerlendirmek isterler...inşallah yanilirim arkadaşlar zira bende az veya çok bu gemide olacağım....
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Dogan zorla satmiyo...dogandan zorla aliyorlar bence...dogan nazlanir gibime geliyo

5.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Muhtemel bir durum...
    Medyadan cekilince yatacak hali yok ...posta fanatik satilinca....ordan gelen para...kasada alacaklarla birlikte 150 m var...35 ini dagitacak...115 m kalir...185 e de gazeteleri satsa 300 m nakit olur bir de ist. Guzel bir bolgesinde arazi...dogan tower gider oraya...al sana milyar dolar....

her türlü öpüceksin yani
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Satış sözleşmesi detayları henüz açıklanmadı arkadaşlar ancak en geç yarın seans başlamadan açıklanır,İnşallah tüm Dohol ve iştirakleri yatırımcıları kazanması dileğiyle,Herkes grup hisselerinde doğru ata oynamak istiyor şu ana kadar önümüzü göremiyorduk , bundan sonra konu netleşirse herkes hesabını ona göre yapar,At koşar baht kazanır demişler sayın kumarbazlar
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    her türlü öpüceksin yani
    Maliyetim yuksek degil...bu fiyatlar da bu hisseye ucuz....sıkıntı yok...

8. Gencler keyifler nasil?yazmadim totem yaptim cali arkasinda tek lot vermeden bekledik onca maymunluga bakalim tahminlerimiz tutacak mi?
    Ozelden gorustugum burdaki arkadaslarda sıkı durdu hayirlisi olmasi dilegiyle herkese.
    Ben ufak da bir dobur pozisyonu actim cunku ona da atlarlar diye citirlik.
    Tum cilekes dostlara bol kazanclar iyi aksamlar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 331/548 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •